CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu'ya fabrika kurulması için öncülük ederek, işsizliği azaltmanın yollarını arayacaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden Özcan, partililerle birlikte Seyit Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle konağını hınca hınç dolduran vatandaşlarla selamlaşan Özcan, gerçekleştireceği projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

"Gelmiş geçmiş en tarafsız belediye başkanı olacağım"

Farklı bir Belediye Başkanı olacağını vurgulayan Tanju Özcan, "Belediye başkanı olduğumda hiç bir kişiyi parti gözetmeden kucaklayacağım. Herkesi Bolu'da yaşayan eşit vatandaş olarak görerek, eşit davranacağım" dedi.

"Belediyeleri partiler değil belediye başkanları yönetir"

Belediyeleri partilerin yönetmediğini vurgulayan Özcan, "Bütün adaylar Bolu için ne diyor, geçmişte neler söylemiş, halktan kopmuş mu kopmamış mı?  Vicdan sahibi mi, değil mi. Sözünün eri mi, değil mi buna bakarak oyunuzu kullanın. Genel seçim geldiğinde bunlara bakarız ama belediye seçimler farklı. Yerel seçimlerde belediyeleri partiler yönetmiyor, başkanlar ve ekibi yönetiyor" diye konuştu.

"Binlerce genci işsizlikten kurtaracağız"

Bolu Belediyesinin üreterek en büyük işveren olacağının altını çizen Özcan, "Sizden Seyit Mahallesinin kaldırımını yaparım, asfaltını yaparım, çocuk parkını yaparım, ulaşım ve temizlikle ilgili sıkıntısını çözerim diyerek oy istemiyorum. Bunlar zaten yapılacak çalışmalar. Bu şehre yeni fabrikalar gelerek binlerce gencimizin iş bulmasını sağlayacağım. Artık modern belediyecilikte 'asfalt yaptım' diye 'kaldırım yaptım' diye oy istemek yok" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim