Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve CHP Kadın Kolları üyeleri,  Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler’de esnaf ziyaretleri yaparak esnafa maske dağıttı.

Haber: Aslı Akış

CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve CHP Kadın Kolları üyeleri, esnafların zor durumda olduğunu vurgulayarak, esnafın can suyu olacak çözümler istediğine dikkat çekti.

“TÜKENDİLER KADERLERİNE TERK EDİLDİLER”

Esnafın ekonomik sıkıntısının devam ettiğini ve zor bir dönem geçirdiğini ifade eden Toker; “CHP Kadın Kolları olarak esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler’de bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf çok zor durumda “tükendik artık ne kadar daha dayanabiliriz bilmiyoruz” diye dert yandılar. Onların çığlığını duymak gerekiyor. Biz sıkıntılarına çare bulunmalı diyoruz. Bu zor günlerde iyice tükendiler kaderlerine terk edildiler. Özellikle lokaller açık ama hiç kimseler yok tüm giderler devam ediyor önlemler alınarak onlara da yardımcı olunmalı emek veren tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler hep birlikte güçlüyüz” dedi.

“ESNAF CAN SUYU OLACAK ÇÖZÜMLER İSTİYOR”

İktidarın sorunlara çare olacak önlemleri bir an önce almasını esnafa can suyu olmasını istiyorlar. Bizler esnafın sesini duyun artık diyoruz. Onların da aileleri çoluk çocuğu var aylardır idare etmeye çalışıyorlar, kredi alabilenler ödeme zorluğu çekiyor. Bu bölgede bulunan lokaller ve kahvelerde dert yandılar. Kimselerin gelmediği iş yerlerini yine de açık tutuyoruz tüm giderlerimiz devam ediyor ne yapacağımızı bilemez haldeyiz diye dert yandılar. Bizler onların sesi olmaya çalışıyoruz, bir dokunduk bin ah işittik. Esnaf can suyu olacak çözümler istiyor bir an önce" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim