Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sosyal konut projesine tepki gösterdi. Özcan, “Bu iktidar 2019 seçimleri öncesi Bolu’da 255 konut için talep topladı, kura çekti, para aldı, ama bırakın temel atmayı, konutların yerini bile bulamadı. Hayal tüccarı bunlar” dedi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  geçtiğimiz günlerde sosyal konut projesini açıkladı. Milyonlarca insanın ev sahibi olacağına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, uygun fiyatla ev sahibi olunabileceğini dile getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından bu durumu ağır bir dille eleştirerek, 2019 seçimlerinde 255 konut için talep toplandığını ve henüz konutların yerinin bile belli olmadığını vurguladı.

“BIRAKIN TEMEL ATMAYI, KONUTLARIN YERİNİ BİLE BULAMADI”

Başkan Özcan, “Sosyal konut hayali ile milyonlarca garibanı umutlandırdınız. Halkımız bilsin diye söylüyorum. Bu iktidar 2019 seçimleri öncesi Bolu’da 255 konut için talep topladı, kura çekti, para aldı, ama bırakın temel atmayı, konutların yerini bile bulamadı. Hayal tüccarı bunlar” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim