Boluspor, TFF 1.ligin 4.haftasında kendi sahasında Altay’ı bugün sahasında konuk edecek. Altay taraftarları da, zorlu karşılaşma için Bolu’ya geldi. kırmızı beyazlı taraftarlarla buluşup hasret giderdi. Altay taraftarlarını, Cadde 14 taraftar grubu lideri Fatih Altundal, Yarenler taraftarlar grup üyeleri karşıladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor ve Altay taraftarlarının dostluğunu bilmeyen yoktur. Boluspor-Altay maçı için ilimize gelen Altay taraftarlarını, Boluspor taraftarları karşıladı. Altay taraftarlarını Bolu Belediyesi Aşevinde ağırlayan kırmızı beyazlı taraftarlar daha sonra siyah beyazlı taraftarları ilimizi gezdirdi. Maç öncesi sohbetler yapıldı ve eski günler yad edildi.

“ALTAYLI KARDEŞLERİMİZİ AĞIRLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Cadde 14 taraftar grubu lideri Fatih Altundal yaptığı kısa açıklamada; “Büyük Altay taraftarıyla dostluğumuzu bilmeyen yoktur. Boluspor-Altay maçı için ilimize gelen Altaylı kardeşlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a, Bolu Belediye Başkan Yardımcılarımız İsa Özcan ve Rasim Özdemir’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Akşam oynanacak karşılaşmada her iki takımada başarılar diliyoruz. Boluspor taraftarı her zaman zaman kendine yakışanı yapar. Kazanan dostluk olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim