Boluspor, TFF 1’inci ligin Boluspor, TFF 1’inci ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Manisaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa; “Sonuç olarak çok üzücü. Ama oyun olarak belki de son 3 haftanın en iyi oyununu oynadık. Oyunun belli bölümlerinde. 65-70 dakika olumluydu. Artık transfer dönemi bitti. Gelecek gidecek olan oyuncularda kalmadı” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Oyunu değerlendirecek olursak hak etmediğimiz bor mağlubiyet aldık. Pozisyon, sahadaki oyun, sahadaki duruşumuz, pozisyon alışımız gayet iyiydi. Belki de son 3 hafta oynamış  olduğumuz oyunun en iyisiydi. Ama futbolda her zaman iyi oynayan kazanmıyor. Topa sahip olan takım kazanmıyor. Manisa'nın özellikle artıları duran toplar ve rakipten kazandığı toplarla kontra atağa çıkıyordu. Bunu biliyorduk. Bunun önlemini almıştık. Duran toplarda çok fazla etkili olamadılar. Ama yemiş olduğumuz ilk gol kendi alanımızda kaptırmış olduğumuz ve ceza sahası önünde uzaklaştıramadığımızdan bize çok pahalıya mal oldu. Yapmış olduğumuz hamlelerden sonra beraberliği yakaladık. Oyunu tekrar elimize alalım derken yine savunmadaki hatadan dolayı ikinci golü yedik. Ondan sonraki sürede çok kısıtlıydı. Sonuç olarak çok üzücü. Ama oyun olarak belki de son 3 haftanın en iyi oyununu oynadık. Oyunun belli bölümlerinde. 65-70 dakika olumluydu. Artık transfer dönemi bitti. Gelecek gidecek olan oyuncularda kalmadı. Şu anda önümüzdeki haftadan itibaren bize rekabet ortamını artıracak 4 tane oyuncumuz var. Sefa, Pedro, Andre Santos ve Mustafa da artık belirli bir fiziksel olarak 90 dakikada olmasa belirli bir süre oynayacak kadar fiziksel olarak hazır olduğunu görüyoruz. Artık geçtiğimiz 4 haftada taraftarlarımızı çok üzdük. Yöneticilerimizi çok üzdük. Kendimiz çok üzüldük. Futbolcu arkadaşlarımız çok üzüldü. Sadece bugünkü üzüntüm oyuncularımızın göstermiş olduğu iyi niyeti oyunu puan veya puanlarla sonuçlandırabilseydik en azından onların sahada vermiş olduğu emeğin karşılığını almış olacaktık ama maalesef olmadı. Bundan sonra artık oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşmasında hem camiamızı mutlu etmek istiyoruz hem de kendimizi mutlu etmek istiyoruz.

Editör: TE Bilisim