Lig de haftalardır galibiyet alamayan Boluspor’da taraftarlar teknik direktör Osman Özköylü’ye güveniyor. Son iki haftada ligin iki transfer şampiyonuna karşı gösterdiği mücadele gücü sonrası kaçan galibiyetlere akıllarda kaldı. Kırmızı beyazlı taraftarlarda Boluspor teknik direktör Osman Özköylü’ye olan inançlarını B.B Erzurumspor karşılaşması bittikten sonra uzun süre tribünden ayrılmayıp deneyimli teknik adamı yanlarına çağırıp sonuna kadar güvendikleri belirttiler.

Bolusporlu taraftarlar, teknik direktör Osman Özköylü’ye güvenlerini B.B Erzurumspor maçı bitiminde sevgi gösterisi yaparak destek verdiler.

Sezon başı hazır bir takıma gelmeyen ve o takımdan takım yapmaya çalışarak ilk yarıdaki olumsuzlukları bile kendi üzerine alan teknik direktör Osman Özköylü’ye en çok destek Boluspor taraftarından geliyor.

YOĞUN MESAİ HARCIYOR

11 haftadır galibiyet hasreti çekilmesine rağmen Osman Özköylü’nün yanında duran kırmızı beyazlılar deneyimli teknik adama ‘sonuna kadar yanındayız’ dediler. İkinci yarıda yepyeni bir takımla sahaya çıkan deplasmanda Adana Demirspor daha sonra iç sahada B.B Erzurumspor maçlarında oynanan futbolla güven veren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Osman Özköylü takımı lig de tutmak için yoğun bir mesai harcıyor.

“TAKIMI BİR ARADA TUTUP KONSANTRASYONU SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM”

Deplasmanda oynanacak olan Altay maçı içinde Antalya’da kamp yapmak isteyen Osman Özköylü; “Ligin kader karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlanmak istiyorum. Takımı bir arada tutup konsantrasyonu sağlamaya çalışıyorum.” dedi. Özköylü, zorlu maça da umutla bakıyor.

“TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Futbolcuları ile sık sık yaptığı toplantılarda taraftarların hem kendisine hem de oyunculara çok güvendiğini belirtirken yaptığı değerlendirmede şu sözlere ifade ettiği öğrenildi; “Sağ olsunlar Erzurumspor maçı sonrası beni yanlarına çağırdılar. Sizlerin mücadelesinden dolayı çok memnun olduklarını bize güvendikleri ifade ettiler. Bende bir teknik direktör olarak 11 haftadır kazanamayan galibiyet alamayan bir takımın teknik direktör olarak tribüne çağrılıyorsam hala güveniliyorsam taraftarımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandığı gelen bilgiler arasında.

“BİZİ DESTEKLEYEN GÜVENEN BİR ŞEHİR VAR, TARAFTAR VAR”

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü; “Biz ikinci yarı yepyeni bir takım olduk. Çok güçlüyüz. İlk devre de sıkıntılarımız vardı. Tam hazır değildik. Şimdi az da olsa sıkıntılarımız var. Arkadaşlar bizi destekleyen güvenen bir şehir var, taraftar var. Biz onlara mahcup durumdayız. İnşallah Altay maçında hep birlikte 3 puan alıp yolumuza devam ederiz. Ben, teknik ekibim ve taraftarlarımız sizlere güveniyor. Bir kez daha teşekkür ederim onların desteğine.

 

Editör: TE Bilisim