Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Memleketimize yardıma geldik” diyerek yangın söndürme çalışmalarımızda bizimle birlikte mücadele eden Azerbaycanlı gardaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER: Aslı Akış

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ülkemizdeki orman yangınlarıyla ilgili Azerbaycan Televizyonuna durum değerlendirmesinde bulundu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORLAR”

Bakan yardımcısı Metin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in şahsında mücadele için yangın bölgesine gelen Azerbaycanlı kardeşlerime teşekkür ederek; “Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in şahsında bütün Azerbaycanlı gardaşlarımızdan Allah razı olsun. Onların duası yanımızda. Her türlü desteği bize ifade ediyorlar. 103 Azerbaycanlı kardeşimizle birlikte sahadaydık.

“ORMAN YANGINLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Adana, Mersin, Antalya, Muğla başta olmak üzere yangınla mücadele  devam ediyoruz. Marmaris, Milas, Köyceğiz, Seydikemer ilçelerimizde de orman yangınlarımız devam ediyor. Marmaris’te bugün7-8 noktada mücadele sürüyor. Azerbaycanlı kardeşlerimize hem duaları hem de gönderdikleri yardımlar ile hepsinden Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda bu felaketi bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim