İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay toplantıda, kendisine Referandum da alınan sonuçlardan dolayı teşekkür edildiğini dile getirdi.

Doğanay, “Türkiye’de tüm ilçelerin ve şehir merkezinde Evet çıkartan yedi ilden biri olduğunu dile getirdi” dedi.

Referandum sonrası yapılan İl Başkanları toplantısına katılan Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantıda kendisine Bolu adına teşekkür edildiğini dile getirdi. Türkiye’de 16 Nisanda yapılan referandum sonrasında ilk yedi il arasına giren Bolu, Evet oranında Türkiye ortalamasının üstüne çıktı.

Türkiye’de tüm ilçelerin ve şehir merkezinde Evet çıkartan yedi ilden biri olduğunu dile getiren Doğanay, “Bolu’da böyle yüksek bir oy çıkması şahsımı ziyadesiyle memnun etti. “ dedi.

Doğanay konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Referandumdan 3 gün sonra yapılan il başkanları toplantısına çağırıldığımızda orada Bolu genelinde %62.40’lık bir oy oranıyla oraya il başkanı olarak gidiyorsunuz. Gerek genel başkan yardımcılarından Hayati Yazıcı beyefendiden teşkilat başkanımızdan, hepsinden teşekkür aldık. Bolunun Türkiye ortalamasının %12 gibi bir oy fazlasıyla Evet çıkmasının teşekkürünü ettiler. Bizler için seçimler birer karnedir aynı zamanda. Bolu’da böyle yüksek bir oy çıkması şahsımı ziyadesiyle memnun etti. Türkiye ortalamasına ciddi anlamda destek veren Bolu halkına teşekkür ettiğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Genel merkez tarafından da bunların iletilmesi çok güzel bir şey. Teşekkürü aldığımızda sayın Bakan Yardımcımız Fatih Metin’de yanımızdaydı. Bizler için sonuç olarak güzeldi.”

Editör: TE Bilisim