Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Mevlid Kandili sebebiyle 5 bin kişilik kandil pilavı dağıtıldı. Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta halka kandil pilavı ikram eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başta Bolu halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini kutladı. 

Haber: Aslı Akış

 Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her kandilde olduğu gibi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’in doğumu olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara ikram edilmek üzere 5 bin kişilik kandil pilavı yapıldı.

5 bin kişilik pilav, Cuma namazı sonrası Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

“KANDİLLERDE TOPLUM OLARAK BİR ARAYA GELİYORUZ”

Kandil pilavı dağıtımı sonrasında bir konuşma yapan Başkan Özcan; “Tüm ilam aleminin Mübarek Mevlid kandilini kutluyorum. Nice kandillere, sağlıkla, sıhhatle, mutluluk ve huzurla ermeyi Rabbim nasip etsin. Tabi kandiller ve özel günlerimizde toplum olarak bir araya geliyoruz. Bugünkü kandil aynı zamanda Cuma’ya denk geldi. O anlamda bizde vatandaşlarımıza küçük bir ikramda bulunalım istedik. Hem de karşılıklı olarak birbirimizin kandilini vatandaşlarımızla tebrik etmiş olduk. Nice huzurlu, mutlu kandiller yaşamayı rabbim nasip etsin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim