Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ziyarette bulundu. Ziyarette iki belediye arasında kardeşlik protokolü imzalandı.

 Haber: Aslı Akış

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan’ı makamında ağırladı. Protokol imza töreni için Alaşehir’e gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eski Bilecik Belediye Başkanı ve CHP’nin mevcut Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün oldu.

BOLU VE ATAŞEHİR KARDEŞ BELEDİYE OLDU

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Ataşehir ve Bolu iki kardeş belediye artık. İşbirliği ve dayanışmamız artarak devam edecek. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

“PROTOKOLÜMÜZ HAYIRLI OLSUN”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı konuk eden Başkan Battal İlgezdi, “Yeni bir kardeş belediyemiz daha oldu. Hoş geldin Bolu Belediyesi. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ile imzaladığımız protokolümüz hayırlı olsun. Ayrıca Başkanımız Sayın Tanju Özcan ve CHP Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim