Göynük Belediyesi’nin süs bitkisi ihtiyacı Bolu Belediyesi tarafından karşılandı. Yüzlerce adet peyzaj bitkisini taşıyan kamyonu ilçede karşılayan Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, “Akşemseddin Hazretleri diyarı olan Göynük ilçemize Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göndermiş olduğu çiçekler için çok teşekkür ediyoruz. İlişkilerimizin devamını bekliyoruz.” dedi.

Bolu Belediyesi, kendi ürettiği bin bir çeşit süs bitkisi ile şehir merkezindeki park ve orta refüjleri yeşille donattığı gibi ilçelerin de ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, talep üzerine Göynük ilçesine bir kamyon dolusu süs bitkisi ve ağaç fidanı gönderdi.

Göynük Belediyesi ekipleri, Karacasu yolu üzerindeki Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne gelerek, yüzlerce adet süs bitkisi ile çam ve akçaağaç fidanlarını görevlilerden teslim aldı.

BAŞKAN ÇANKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

İlçenin birçok bölgesinde kullanılacak peyzaj bitkilerinin ilçeye ulaşmasının ardından Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya teşekkür mesajı yayımladı.  Çankaya, belediyeler arasındaki dayanışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Akşemseddin Hazretleri diyarı olan Göynük ilçemize Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göndermiş olduğu çiçekler için çok teşekkür ediyoruz. İlişkilerimizin devamını bekliyoruz. Bayağı bir çiçek ve fidanımız var. Göynük’ümüze güzel bir hava katacağına canı gönülden inanıyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim