Bolu Belediyespor Kupa Voley’de ilk galibiyetini aldı. Yeşilyurt takımını 3-0 geçen Bolunun Sultanları son maçını PTT ile oynayacak.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı Axa Sigorta Kupa Voley maçlarında ilk galibiyetini aldı. İstanbul temsilcisi Yeşilyurt'la karşılaşan Bolunun Sultanları karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın setlere göre önemli anları ise şu şekilde yansıdı:

Sete iyi başlayan Belediyespor kısa sürede üstünlüğünü sağladı ve molaya 12-4 önde girdi. Yakaladığı farkı iyi değerlendiren Bolu Belediyespor, setten 25-16 galip ayrılarak maçta 1-0 öne geçti.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Belediyespor savunma hatalarını azaltınca Yeşilyurt molasına 16-13 önde geçti. Mola sonrasında sette daha baskın olan Belediyespor seti 25-15 kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

Sete kötü başlayan Bolu Belediyespor 10-10 da beraberliği yakaladı ardından öne geçti. Setin kalanında skor birçok kez eşitlense de son bölümü iyi oynayan Bolu belediyesi setten 25-22 maçtan ise 3-0 galip ayrıldı.

Bolu Belediyespor Kupa Voley son maçını PTT ekibine karşı 30 Eylül Perşembe saat 12:00’da oynayacak.

Editör: TE Bilisim