Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“BOLUSPORUMUZUN YANINDAYIZ”

Ziyarette ilk olarak söz alan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, yeni seçilen Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyerek; “Bolu Fenerbahçeliler Derneği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik. Allah mahcup etmesin. Boluspor, İzzet Baysal’dan sonra Bolulular için en büyük değer. Herkesin kırmızı çizgisi. Bizde bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan maddi manevi yanınızdayız. Bolusporumuzun yanındayız. İnşallah hak ettiği yerde olacağını temenni ediyoruz. 30 yıl oldu. Artık hak ediyor gibi düşünüyorum. Geçen sene Fenerbahçe Voleybol takımı geldiğinde bile şehrin havasının nasıl değiştiğini gördük. İnşallah bütün takımlarımızı Bolu’da misafir etme şansını elde ederiz. Boluspor’u hak ettiği yerde görmeyi diliyoruz. Sizlere ve yönetim kurulunuza başarılar diliyoruz” dedi.

“ARTIK ÇOK KONUŞMA ZAMANI DEĞİL, ÇALIŞMA ZAMANI”

Zorlu’nun ardından konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, yollarının uzun ve zorlu olduğunun altını çizerek; “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Zor bir süreç. Kolay olsa zaten herkes yapar. 34 tane yönetici arkadaşımızla geldik. Artık çok konuşma zamanı değil, çalışma zamanı. 30 sene olmuş. Artık adım adım basamak basamak üst seviyelere taşıyoruz. Tesislerde ufak tefek sıkıntılarımız var. 12-13 futbolcuyla mahkemeliğiz. Ayrılan futbolcular hemen alacakları için yazı gönderiyorlar. Onları da Allah’ın izniyle ödeyeceğiz. Biraz yolumuz zorlu. Allah’ın izniyle biz bu işi başarırız. Bolu’ya da mahcup olmayız. Biraz sabretmemiz gerekiyor. Basamakları yavaş yavaş çıkarsak daha iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“TÜM DÜNYADA EKONOMİK ANLAMDA SIKINTI VAR”

Göreve gelen arkadaşlarıyla birlikte büyük paralar harcayabileceklerini ancak ilerleyen süreçte daha büyük sıkıntıların olacağını belirten Abak; “Bu ekip 50 milyon harcayabilir, 100 milyonda harcayabilir. Burada Bolu’nun kendi işlerinde iyi olan iş adamları var. Güçlü insanlar var. Biz onu karşılarız. Ama ben 3 sene sonra ne diyeceğim. 50 milyon borç vardı, şimdi 100 milyon borç oldu alın mı diyeceğim. Bu da yanlış. Tüm dünyada ekonomik anlamda sıkıntı var. Gelirlerde bir artış yok. Federasyon, Spor Toto gelirleri aynı” dedi.

“İNŞALLAH KİMSEYE MAHCUP OLMAYACAĞIZ”

Kısa süre önce başlatılan destek kampanyasıyla alakalı da bilgiler veren Başkan Abak; “Bir kampanya başlattık. Büyük ilgi var. Allah’ın izniyle biraz eski borçları temizleyerek çok büyük borç yapmayarak bir yol çizeceğiz. Yolun başındayız. Yol biraz zorlu. Sıkıntılarımız büyük. İnşallah kimseye mahcup olmayacağız” ifadelerine yer verildi.

Ziyaretin sonunda Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’a, Lefter Küçükandonyadis’in 1967-1688 yıllarında giydiği Boluspor fotoğrafı hediye etti.

Editör: TE Bilisim