Türkiye Diyanet Vakfı’na vatandaşlar tarafından 2022 Yılı’nda vekalet yoluyla bağışlanan kurbanlardan, Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesinin iş birliğiyle ihtiyaçlarını gideremeyen 83’ü engelli bireyleri olan aileye, 302‘si de ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere toplam 385 adet kurban payı ulaştırıldı.

“TÜM GÖREVLİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasıyla vatandaşlara yardım ettiklerini anlatarak,  “Türkiye Diyanet Vakfı’na vatandaşlarımız tarafından 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu çerçevesinde bağışlanan ve "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası kapsamında, Bolu Merkez Mezbahanede hijyen kurallarına uyularak ve İslami usullere göre kesilen kurbanlardan 83’ü engelli olan vatandaşlarımıza (Görme, işitme, zihinsel ve fiziksel engelli) ve 302 tane ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere toplam 385 aileye, TDV Bolu Şubesi Görevlileri, TDV Bolu Şubesi kadın Kolları ve Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü görevlileri ile kurban paylarından ulaştırdık. Bizler ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü oluşturuyoruz. Bolu Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi olarak topluma maddi manevi rehberlik etmeye devam edeceğiz inşallah. Bu yardımları ailelere ulaştırma konusunda büyük bir özveriyle çalışan tüm görevli arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yardımları kabul eden vatandaşlar, yapmış olduğu yardımlardan dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve TDV Genel Merkezi başta olmak üzere İl Müftülüğü yetkililerine ve TDV Bolu Şubesi görevlilerine memnuniyetlerini ifade ederek hayır duada bulundular.

Editör: TE Bilisim