Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir hafta sonu mesaisi geçirdi. Ekipler, Bolu genelinde 8 olaya müdahale etti.

Bolu İtfaiyesi, hafta sonu sadece bir günde tam 8 olaya müdahale etti. İhbarlar üzerine kısa süre içinde olay yerine intikal eden ekipler, ilk olarak Çukurören Köyü Hizardere Mevkii Yedigöller yolu üzeri orman yangınına müdahale eden 177 araçlarına su takviyesi yaptı. Ekipler daha sonra, Merkez Yeni Mahalle Deveyudan olarak adlandırılan dereden hayvan kurtardı.

Yoğun geçen Cumartesi günü mesaisinde Bolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri sırasıyla Aşağı Soku Mahallesi Karadere Caddesi üzeri çift taraflı trafik kazasında gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması,  Sümer Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde araç motorundan kedi kurtarma, Salıbeyler Mahallesi Yaylalar Caddesi üzerinde bulunan bir depodan yılan kurtarma gibi olaylara müdahale etti. Cumartesi günü ayrıca, Aktaş Mahallesinde bulunan katlı otoparkta araç motorunda bulunan yaralı kedi tedavisi için Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda personelin uzvu kurtarılarak hastaneye tedavi için gönderildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun Cumartesi günü mesaisi, Boluspor - Altay maçında güvenlik görevi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim