Evlilik arifesinde damatlara seslenen 20 senelik Jakamen bayisi Ahmet Bayar, “20 yıldır her zaman söylerim, deneyip görün. Yani üzerinizde görün. Giydiği zaman kendini tanıyamayacak şekilde damadı hazırlarız. Gelsinler, görsünler, denesinler” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş – Oğuzhan Eke

Bolu’da 20 senedir Jakamen erkek giyim markasının bayiliğini üstlenen Ahmet Bayar, evlilik arifesinde olan damatlara tüyolar verdi. Cadde AVM içerisinde bulunan Jakamen mağazasını işleten Bayar, koleksiyonlarının çok iyi durumda olduğunu ve damatların aradığı her şeyi bulabileceğini de ifade etti.

“BU ESNADA BAYA BİR ZORLUK ÇEKTİK”

Pandemi döneminde zorluk  yaşadıklarını ancak AVM yönetiminin kendilerine destek olduğuna dikkat çeken 20 senelik esnaf Ahmet Bayar, “Pandemi döneminde 12 – 13 aylık dönemde kapanma açılma oldu. Bu esnada baya bir zorluk çektik. Baya bir sıkıntılar çekildi ama mesela Cadde AVM olarak AVM yönetim kurulu üyelerimizin aldığı kararlar kira ödemesi almadılar. Bizden 14 ay boyunca kira ödemesi alınmadı. Yani öteleme de yapılmadı. Kiralar iptal derecesinde oldu. Ondan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar büyük bir destek verdiler bize. Ama biz marka ve bayi olarak da bu boş dönemde zamanımızı değerlendirdik. Koleksiyonumuzu hep canlı tutmaya çalıştık. Çünkü açılmadan kaynaklı olarak gelecek olan müşterilerimizin mağazalarının dolu görmesini sağladık” dedi.

“BÜTÜN DAMATLARIMIZ ARADIKLARINI RAHATÇA BULABİLİR”

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla beraber işlerindeki durumun değişimini aktaran ve damatların aradığı her şeyi mağazada bulabileceklerini ifade eden Ahmet Bayar, “Şu anda moda olarak da mağaza olarak da marka olarak da çok iyiyiz. Başarılı olduğumuza inanıyoruz. Bunu müşterilerimizden gelen tebriklerden, görüşlerden anlıyoruz. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Geçen sene yine pandeminin ortasında bir küçük açılma kapanma oldu. Orada da başarılıydık. Çok iyiydi, başarılıydık, çok umutluyduk. Ama şu ikinci açılmada çok iyi gidiyoruz. Damatlar mutlu, gelirler mutlu. Hatta biz de çok mutluyuz şu an yani. Koleksiyonumuz ve fiyat politikamız çok iyi. Her hangi bir sorun yaşamıyoruz. Bütün damatlarımız aradıklarını rahatça bulabilir.  Nişan yapanlar için de koleksiyonumuzu çok diri ve canlı tutuyoruz. Bu konuda iyiyiz. Mutlaka ziyaretlerini beklerim. İşle alakalı bir problemimiz yok” ifadelerini kullandı.

“ŞU ANDA FİYATLARIMIZ İYİ, GAYET BAŞARILI”

Takım elbiseler ve damatlıkların fiyatları hakkında da bilgi veren Bayar, “450’den başlar takım elbiseler ama bunlar yeleksiz. Bin 200 liraya kadar çıkıyor takım elbiseler ama bunlar normal takım elbiseler. Damatlıklar 800, bin 400 bandında. Bunlara ekstra ayakkabı, aksesuar eklersek bu fiyatlar biraz daha 300 üzerine çıkar ve ya aksesuar dışı olursa bin 200 bandında olur. Şu anda fiyatlarımız iyi, gayet başarılı. Damatlar bence araştırsın. Artık hiçbir şey eski değil. Görsel medya taze var. Bize gösterdiği bir damatlığın birebir yakınını mutlaka buluyoruz. Bulamazsak da çok yakınını kendisine sunumu yaparız” diye konuştu.

“ÜZERİNİZDE GÖRÜN”

Damatlara, damatlık seçimi konusunda öneride bulunan Bayar, “Siyah damatlık. Beyazın yanında bir her zaman deriz, siyah. Ama bazen ten uyumu lazım. Yani müşteri siyah damatlığı mutlaka üzerinde görmek ister. Bazen bordo daha şık oluyor. Bir müşterimize bordo siyahtan daha fazla yakışabilir. Ama yine tenle alakalı, açık tenli bir müşterimiz gelir, ona lacivert hepsinden iyi olur. Ben bütün müşterilerimi şunu söylüyorum, 20 yıldır damat giyindiriyorum. 20 yıldır her zaman söylerim, deneyip görün. Yani üzerinizde görün. Giydiği zaman kendini tanıyamayacak şekilde damadı hazırlarız. Gelsinler, görsünler, denesinler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim