Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın 2019 Yılı 35. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Temmuz 2020 tarihinde Bolu Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

 HABER: Tuğra Gülen

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın 2019 Yılı 35. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından toplantıya dair açıklamalarda bulunan Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı üyesi Mustafa Namdar Vakfın tarihi hakkında bilgiler verdi.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı üyesi Mustafa Namdar Bolu’nun kalkınması ve tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını vurgulayarak; “Bolu Kalkınma Tanıtma Vakfı 35.Genel Kurulu 25'inde geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı. Burada yeni yönetim ve yeni Denetleme Kurulu Üyeleri asil ve yedek olarak seçimleri yapıldı. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı 1985 yılında dönemin Valisi Gökhan Aydıner tarafından üniversite açılması düşüncesi ile birinci etapta vakıf kurulmasını istemiş. 18 kurucu üyesinden mütevelli kişilerle vakıf kurulmuş. Bu vakfın 1985 yılından bugüne kadarki çalışmaları normal boyutlarda devam etmekte. Bolu'nun kalkınması ve tanıtılmasına yönelik yapılması gerekli olan işlemler ne ise o tarihten bugüne değişik dallarda yapılmış. İsterseniz yönetim kurulu üyelerini şöyle bir sıralayayım: Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı 11 üyeden oluşuyor. Yönetim kurulu olarak bu 11 üyenin 3'ü tabii üye, bunların başında Bolu Valisi seçimsiz olarak vakfın başında, o seçilmeden gelir. Kültür Müdürlüğü müdürü seçime girmeden gelir, bir de Sanayi Teknoloji İl Müdürü seçime girmeden gelir. Bunların dışında 8 üyenin seçilmiş olması gerekir. Yönetimi oluşturan arkadaşlarımızın çalışma hayatında etkin olabilmesi için görevlendirilmesi gerekiyor. Örneğin sosyal işlerden kim başkan yardımcısı, kim sekreter olacak ve ekonomik işlerden kim sorumlu olacak gibi sıralı işlerden seçimleri olacak ve çalışmalarımız başlayacak.” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantı sonrası Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Yedek Üyeler:

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:

 

 

 

Editör: TE Bilisim