-BOLU VALİSİ AHMET ÜMİT

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ümit mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100’üncü yıl dönümünü, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak milletçe birlik ve beraberlik içinde bir kez daha kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

“Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir.” şiarıyla istiklal ve istikbal mücadelesi sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşu; demokrasimizin, vatan ve bayrak sevgimizin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, istiklalimizin temini kadar istikbalimizin de tesis edilmesi gerektiği gerçeğinden hareketle 23 Nisan, çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiş ve bir asırdır tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaktadır.

Bu yıl ne yazık ki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizde, buruk, ama yine de gönüllerimizde coşkulu bir şekilde kutlayacağız.

Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, Kurtuluş Savaşımızda aziz milletimiz her ferdiyle zafere uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan nasıl mücadele vermişse, bu salgın sürecinden de aynı şekilde hep birlikte topyekûn mücadele ederek çıkacağımıza olan inancım tamdır.

Bu mutlu günün 100’üncü yılı vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi ve bu toprakları bize vatan yapan kahraman ecdadımızı rahmet ve şanlı gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100’üncü kuruluş yıl dönümünde, tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verildi.

-MUDURNU KAYMAKAMI MUHAMMED İKBAL YELEK

Bolu'da, Mudurnu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 100. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığını ifade eden Yelek, "Bugün de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yaparak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir." ifadesini kullandı.

Yelek, öğrencilere de seslendiği mesajında şu cümlelere yer verdi:

"İçerisinden geçmiş olduğumuz sürecin sizler için ne kadar zor olduğunu biliyorum. 100. yılında Meclisimizin açılışını ve Atatürk'ün sizlere armağan ettiği bu güzel bayramı daha güzel kutlamak istediğinizi biliyorum ancak şimdi bir başka mücadele alanımız olan koronavirüs ile savaşıyoruz. Bu mücadelemizde sizlerin evlerinizde kalarak hem kendinizi hem büyüklerinizi korumanız çok önemli. Bu kurala dikkatli bir şekilde uyduğunuzu görmek bizleri çok mutlu ediyor."

-BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özcan, mesajında Bolu halkının 23 Nisan'ını kutlayarak, "İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan'ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

“Bağımsız ve özgür yaşama ülküsüyle, demokratik bir Cumhuriyet’e sahip olmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusça gösterilen çabaların en önemli dönüm noktalarından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün barışın, sevginin ve umudun temsilcileri, aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

“COŞKUMUZ, MUTLULUĞUMUZ YÜZ YIL ÖNCEKİ GİBİ”

Bu yıl 23 Nisan’ı COVİD-19 salgını nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. Ancak coşkumuz, mutluluğumuz yüz yıl önceki gibi aynı. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan’ları milletçe coşkuyla, sağlık, mutluluk içinde kutlayacağız.

“GAZİ VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canları pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan’larda buluşmak dileğiyle…”

-BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI TÜRKER ATEŞ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TSO Başkanı Ateş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bağımsızlığımızın, milli birlik ve beraberliğimizin, demokrasimizin kalbi ve kutsal çatısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü tarifsiz bir gurur ve mutlulukla karşılıyoruz. Bugün 100 gurur yılını geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz, istiklal mücadelemizin en zorlu günlerinde dahi açık tutularak, cephede verilen bağımsızlık savaşının arkasındaki en önemli manevi güç olmuştur. İstiklal savaşımızın ve Cumhuriyetimizin temelleri, halkın egemenliğine duyulan bu sarsılmaz inanç ve demokrasi harcıyla atılmıştır.

‘Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, egemenliği kayıtsız ve şartsız biçimde gerçek sahibi olan milletimize emanet ve teslim ettiği bu 23 Nisan ruhunu, çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Geleceğimizin mimarı, milli ve manevi değerlerimizin bekçisi olan çocuklarımızın, bu önemli mirası yarınlara çok daha büyük ve güçlü biçimde taşıyacaklarına inancımız ve güvenimiz tamdır.

Bu düşüncelerle, ulusal egemenliğimizin kutsal çatısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü, aziz milletimizin ve aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız ve bağımsızlığımız için canları pahasına mücadele veren tüm kahramanlarımızı, Birinci Meclis’te milletimizin kurtuluş mücadelesine gece gündüz demeden omuz vermiş tüm milletvekillerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

-AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI NURETTİN DOĞANAY

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Doğanay mesajında; “'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' şiarıyla açılan Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin iradesini temsil etmesinin yanında birçok mazlum halka da ilham kaynağı olarak özgürlük tutkusunun nişanesi olmuştur. Özgürlük tutkusunun nesilden nesle aktarılması amacıyla Meclisin açılış günü esas alınarak '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Çocuklara bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olma özelliğiyle Türkiye, bütün dünyaya bir insanlık dersi vermiştir.

23 Nisan aynı zamanda, millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de kuruluş yıldönümüdür. Sancılı bir dönemde açılan TBMM dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelemizin, en büyük ve en anlamlı milli mücadelemizin içinde doğarak, milli egemenliğin en somut göstergesi, geleceğimizi aydınlatan bir meşale olmuştur. Gazi Meclisimiz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte çelikten bir zırha bürünmüş, gerçek millet egemenliği tezahür etmiştir.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan'ı 100. yıl onuruna yakışır bir şekilde kutlamamız gerekiyor. Her ne kadar Kovid-19 salgını nedeniyle büyük meydanlarda ya da spor salonlarında kutlama etkinliği yapılamasa da bu coşkuyu evlerimizde, çocuklarımızla birlikte doya doya yaşamalıyız.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, başta ilk Meclis Başkanımız, Milli Mücadelenin lideri ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve Birinci Mecliste kurtuluş mücadelesine omuz veren bütün milletvekillerimiz olmak üzere vatan, millet, bayrak ve devlet uğruna şehit düşen, gazi olan, makamların en yücesine ulaşan her bir vatan evladını rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

-İYİ PARTİ BOLU İL BAŞKANI AHMET ÖRNEKBAŞ

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet meclisinin açılısının 100. Yılına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı. Koronavirüs salgını dolayısıyla buruk geçen bayramın her ne olursa olsun aynı coşku ile yaşandığının altınız çizen Örnekbaş bu ülkeyi temsil eden ruhun aynı inançla yoluna devam ettiğini söyledi.

İYİ Parti il Başkanı Ahmet Örnekbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği gündür. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, millet iradesinden aldıkları güçle kazandıkları zaferi yine bu ülke insanına armağan etmiştir. Bu yıl millet meclisinin açılışının 100. Yılını kutluyoruz. Dünya liderlerinin önünde saygıyla eğildiği ve kendisini örnek aldığı Ulu Önder geleceğin teminatı olarak gördüğü çocukları ne derece önemsediğini bu tarihi günde ortaya koymuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Dünya’da hiçbir şekilde örneği olmayan bir anlayışla 23 Nisan tarihini Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir.

“EVLATLARIMIZIN DA BU ÜLKEYİ GELECEĞE AYNI İMANLA TAŞIYACAĞINDAN HİÇBİR ŞÜPHEMİZ YOKTUR”

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında maalesef bu kutlu günü hep birlikte yan yana kutlayamıyoruz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Türk halkı sırt sırta vererek sürdürdüğü mücadelesinde tarihine kültürüne olan inancını ve coşkusunu yitirmemiş, sahip olduğu değerlere daha fazla sarılmaktadır. Atalarımızdan miras olan bu kutlu gün yine aynı coşku ve ruhla kutlanmaya devam edecektir. Şanlı Türk bayrağını geleceğe taşıyacak yavrularımıza olan inancımız tamdır. Kurtuluş mücadelesinde Fındıklıoğlu İbrahim, Sait Yalçın, Kısakürekzade Şahap, Etlioğlu Ahmet Duran, Bombacı Ahmet, Şekerci Ökkeş ve Çuhadar Ali, çocuk olmalarına rağmen canları pahasına milli mücadele de yer almışlardır. Fransızların Maraş'ı işgalinde cepheye koştuğunda annesinin, "Henüz küçüksün, seni hemen vururlar oğlum" dediği Şekerci Ökkeş, "Yaşım küçük ama imanım büyüktür anne. Şehit olacaksam, vatan ve millet uğrunda şehit olacağım. Ben ölmeliyim ki düşman sizlere ilişmesin" diyerek büyük bir cesaret örneği göstermiştir.  Bu gün yetişen evlatlarımızın da bu ülkeyi geleceğe aynı imanla taşıyacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın ve meclisimin açılışı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm kalbimle kutluyor vatanı uğruna şahadete yürümüş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

-AK PARTİ BOLU MERKEZ İLÇE BAŞKANI KAZIM KONAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; “23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışı ve dolayısıyla halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olmasının ilk günü olması nedeniyle ‘Ulusal Egemenlik` açısından da önemli bir anlam taşır.

23 Nisan 1920’de, ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi necip milletimizin, vatan ve bayrak sevgisinin, bağımsızlığa olan aşkının yanında başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine de örnek olmuş, milli iradenin gerçekleştirilmesi yolunda emsal teşkil etmiştir. Milletin ve vatanın en zor günlerinde teşekkül eden, milli mücadelenin merkezi olan TBMM’nin devraldığı istiklal, hürriyet ve milli irade mirasını bugüne kadar başarıyla sürdürmüştür.

“BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SARSILMAZ İFADESİ 23 NİSAN”

Türk milletinin gönlünde, bağımsızlığımızın sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir yere sahip olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda yurtdışındaki temsilciliklerimizde ve okullarımızda çeşitli etkinliklerle kutlanarak millî birlik ve beraberliğimizin kenetlenmiş ifadesidir.

Her ne kadar Kovid-19 salgını nedeniyle büyük meydanlarda ya da spor salonlarında kutlama etkinliği yapılamasa da bu coşkuyu evlerimizde, çocuklarımızla birlikte doya doya yaşamalıyız.

Bu vesileyle İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu güzel bayramını gönülden tebrik ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

-TÜRK OCAKLARI BOLU ŞUBE BAŞKANI DOÇ. DR. HAMDİ ZENGİNBAL

Türk Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılını yayınladığı mesajla kutladı.

23 Nisan’ın Türk milletinin esaret altına alınamayacağının bir kere daha dünyaya duyurulduğu tarih olduğunu belirten Zenginbal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. yılını kutluyoruz. Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle Türk Milleti olarak bu büyük bayramımızı evlerimizde kutlamak zorundayız. Coşkumuzu evlerimize sığdırmak zorunda kalsak da 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yaktığı bağımsızlık ateşi yüreklerimizde ilk günkü gibi yanmaya devam ediyor.

Emperyalizmin Türk yurdunu ele geçirme ve Türk milletini esaret altına alma hayallerinin yerle bir olduğu tarihtir 23 Nisan. Evet tam 100 yıl önce, Türk milleti Büyük Atatürk’ün liderliğinde tüm dünyaya Türk’ün esir olmayacağını, Türk’ün esaret altında yaşamayacağını bir kere daha haykırmıştır. Bu haykırış dünyadaki tüm mazlum milletlerin sesi olmuş ve emperyalistlerin heveslerini kursağında bırakmıştır. Bir asır önce bugün, milletimiz yokluk içinde olsa dahi Türk’ün bağımsızlık aşkının, Türk’ün vatan sevgisinin, Türk’ün bayrak sevgisinin her şeyin üstünde olduğunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak tüm dünyaya göstermiştir.

Türk Milletinin vatan ve bağımsızlık aşkının dünyaya haykırıldığı tarih olan 23 Nisan daha sonra Büyük Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edilmiştir. Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmesinde elbette büyük bir arzusu vardır. Büyük Atatürk her Türk çocuğunun vatan sevgisiyle ve bağımsızlık ruhuyla yetişmesini, her Türk çocuğunun 23 Nisan ruhuyla büyümesini istemiştir. Türk milleti Atatürk’ün bu isteğini 100 yıl boyunca yerine getirmiştir. Kıyamete kadar da yerine getirmeye devam edecektir.

Bugün 23 Nisan…

23 Nisan Türk milletinin her ferdinin içinde olan, hiçbir zaman büyütmediği, her zaman ilk günkü aşkla saf ve temiz olarak bıraktığı çocuktur aslında. Nasıl ki kıyılmaz çocuklara, nasıl ki kıyılmaz evlatlara, işte Türk milleti de kıyamaz vatan aşkına ve bağımsızlığına.

Türk Milleti olarak her 23 Nisan’da yeniden çocuk olur tüm dünyaya haykırırız vatan sevgimizi ve bağımsızlık aşkımızı.

Ne mutlu 23 Nisanları yaşayan çocuklarımıza!

Ne mutlu 23 Nisanlarda çocuk olanlara!

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

-BOLU ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI AHMET YOLTAŞ

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş “Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bütün dünyanın ve ülkemizin salgınla mücadele ettiği bu zor günlerde kutluyoruz. Biliyorum ki hepinizin gönlünde caddelerde, sokaklarda, parklarda ve okullarda hep birlikte bu coşkuyu paylaşmak ve duygularımızı hep bir ağızdan haykırmak yatıyor. Fakat böyle zamanlarda emin olun yüreklerimizin sesi bir olup, büyüyecek. Bugün aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı. Bundan tam 100 yıl önce tüm dünyaya egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu haykırdığımız gündür. Atatürk, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi olan bugünü tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Dünyada çocuklara bu kadar kıymet veren ve bayram hediye edilen başka bir ülke de yoktur. Bugünün çocuklara armağan edilmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini ve umudunu göstermesi açısından çok önemli olduğunu unutmayalım. Evet, salgın tehdidi karşısında herkes önlemlerini alıyor ama diğer yandan yüreğimiz coşkuyla dolu. Çocuklarımızı ileride işlerini zoraki şekilde değil severek, gönül vererek, vatanına milletine ve devletine bağlı olarak bu şanlı ülkeye hizmet etmelerini sağlayalım. Biz büyüklere bu aşamada çok iş düşüyor. Sevgili Çocuklar, Türkiye’yi yarınlara siz taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerine ulaşmasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat yaşamanız en büyük temennimizdir. Ülke olarak bütün çabalarımızı bu istikamette yürüttüğümüzü bilmelisiniz. Her hizmetimiz sizler içindir. İnanıyorum ki, insanlığın en büyük arzusu olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim