Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik görevlisi Coşkun Yıldırım, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası personeline hizmet kalitesine yönelik incelemede bulundu. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (Bolu TSO), TS EN: ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen denetim sonunda tam puan alarak sistemini yeniledi.

 HABER: Aslı Akış

 Türk Standartları Enstitüsü tarafından Bolu Ticaret ve Sanayi Odası personelinin hizmet kalitesine yönelik yapılan incelemede Bolu Ticaret odası personeli tam not aldı. Türk Standartları Enstitüsü denetçisi Coşkun Yıldırım yapılan inceleme sonucu hakkında ortaya çıkan neticeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldırım, oda personelinden övgü ile söz etti.

“BİR ŞEHRİN TİCARETİ, O ŞEHRİN GELİŞMESİNİ VE SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLAYAN EN BÜYÜK ETKENDİR”

TSE denetçisi Coşkun Yıldırım yapılan inceleme sonucu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; Etkin ve etkili ekonomik başarılar, ilk önce yerel kalkınma ile mümkündür. Bir şehrin ticareti, o şehrin gelişmesini ve sosyalleşmesini sağlayan en büyük etkendir. Şehrin ticari dinamikleri ne kadar gelişmiş ise, o şehir o oranda hızlı büyür, gelişir ve ilerler.

 “ÇALIŞANLAR MÜTHİŞ ÖZVERİLİ VE BİLGİLİ”

Bu bağlamda, ticari ve sanayi kuruluşların şemsiye yapısı olan ticari ve sanayi odaları da, yerel kalkınmanın öncüleridir. Bugün Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın sistem denetimini gerçekleştirdik. Çalışanlarının müthiş bir özveriye, güvene, bilgiye, birikime ve donanıma sahip olduklarına gururla şahit olduk. Üyelerine TSE En ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standartlarında vermiş oldukları hizmetlerle, ticari meslek ahlakını ön planda tutup etkin bir dayanışmayı sağlayarak, bölgesel, ulusal ve uluslararası gelişmelerden ve ekonomik fırsatlardan yararlanmaları için, yol gösterici, yön gösterici bir misyonu da layıkıyla temsil etmektedirler. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yüksek kalite standartlarında sunmuş oldukları bu hizmetlerinin daim olmasını temenni ediyoruz. Türk Standartları Enstitüsü olarak, ülkemizde kalite standartlarında üretim ve hizmetin sağlanması için, bütün kurum ve kuruluşlarımızın yanında olmaya, her daim katkı sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SARF ETTİĞİ ÖVGÜ DOLU SÖZLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bolu TSO’dan yapılan yazılı açıklamada ise; “Odamız kalite yolculuğunda basamakları hızla tırmanmaya devam ediyor. Odamızın ISO 9001:2015 Kalite yönetim sistemi gözetim tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik görevlisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirildi. Denetimde odamızın belge geçerliliğinin devam etmesi uygun bulundu. TSE Baş Tetkik Görevlisi Coşkun Yıldırım odamız açısından son derece yararlı ve bir o kadar öğretici geçen denetimden, ayrıca odamızın kalite yönetim anlayışı ve uygulamaları ile odamızın yerel kalkınmadaki rolü ve önemine dair sarf ettiği övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim