Sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı Tedbirleri dolayısıyla oluşturulan kontrol noktalarını ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirmeleri için görevli emniyet ve jandarma ekiplerini görevleri başında ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’e İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever de eşlik etti.

İlimizin değişik noktalarında görev alan güvenlik kuvvetlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, kendilerine başarılar diledi ve  “İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde ilimiz genelinde aldığımız sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri ile pandemiyle mücadele süresince alınan tüm önlemlerin bu güne kadar titiz bir şekilde uygulanmasında görev alan her kademedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirmeleri, Pandemi sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasının tam olarak uygulanabilmesi için alınan tedbirler çerçevesinde şehir merkezinden ilçelere ve köylere, otoyollardan devlet ve il yollarına varıncaya kadar her an 750 personelden oluşan 200 ekibimiz görev yapmaktadır” dedi.

VALİ ÜMİT 65 YAŞ ve ÜSTÜ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit Cadde ve sokaklarda bulunan güvenlik noktalarını ziyareti sırasında bayramın ilk günü saat 14.00 - 20.00 saatleri arasında sokağa çıkma serbestliği bulunan ve yürüyüşe çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile de bir araya geldi.

65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile sohbet edip Ramazan Bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, ayrıca Kızılay tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza maske, kolonya ve çikolata dağıtılan standı ve Kızılay Kan Alma Aracını ziyaret ederek görev alan personelle bir araya geldi. Yaptıkları iş dolayısıyla Kızılay ekiplerine teşekkür eden Vali Ümit, personelin bayramını kutladı.

Editör: TE Bilisim