Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından günün farklı saatlerinde ve kent merkezinin çeşitli yerlerinde asayiş, güven ve huzur uygulaması gerçekleştirildi. Park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresini denetleyen ekipler, Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptı.

HABER: ASLI AKIŞ

Yeni yıl öncesinde İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda ülke genelinde eş zamanlı olarak “Türkiye Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla Bolu’da da Asayiş, Trafik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Trafik şube müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla uygulama yapıldı.

Kentin giriş ve çıkışlarında oluşturulan noktalar ile Cumhuriyet Caddesi Park Cafe önündeki uygulamada araçlar durdurularak sürücülerin kimlik kontrolü yapıldı, bagajları kontrol edildi, araçlar da trafik yönünden incelendi. Asayiş ekipleri ise yayalar üzerine yaptıkları uygulamada kimlik sorgularını gerçekleştirdi.

Ekipler, şüpheli görülen araçlarda ise detaylı aramalar yapıyor.

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması aracıyla vatandaşların yoğu olduğu bölgelerde asayiş, terör ve narkotik olaylarda aranan şüphelilerin yakalanması, suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamanın gün içinde devam edeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim