Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, denize kaçan topu almak için suya giren 22 yaşındaki Barış Özkan boğuldu. Özkan’ın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in akrabası olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, dün Bolu'dan ailesiyle birlikte Filyos beldesine tatile gelen Barış Özkan (22), kardeşiyle birlikte plajda oynarken topun denize gitmesi üzerine suya girerek yaklaşık 20 metre açıldı ve gözden kayboldu.

Gencin ailesinin durumu fark etmesi üzerine çevredeki balıkçıların yanı sıra AFAD, Sahil Güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi.

Ekipler, yaklaşık 3 saatlik aramanın ardından Özkan'ın cansız bedenini denizden çıkardı.

Özkan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

“DENİZE KAÇAN TOPU ALMAK İÇİN..”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in teyzesinin oğlu olan Halit Özkan’ın oğlu Barış Özkan Filyos’ta boğularak yaşamını yitirdi. Üzüntülerini dile getiren ve olayla ilgili bilgiler veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, “Ailesiyle birlikte Filyos’a tatile giden Barış, denizin çok dalgalı ve kumlu olması nedeniyle denize girmemiş. Ancak deniz kenarında kardeşiyle birlikte top oynarken denize kaçan topu almak için ayağını basar basmaz ne yazık ki deniz Barış’ı içine çekmiş. Çok üzüntülü durumdayız. Otopsi yapması için 12 saattir savcı bekleniyor. Savcının otopsi yapmasının ardından Barış’ımızı Bolu’ya getireceğiz. Bugün Saraycık köyünde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Barış’ı köy mezarlığımıza defnedeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim