Aileye Değer, Türkiye’ye Değer" ana temasıyla 7. Aile Şurası düzenlendi. Bolu’dan koruyucu aile olan Kadir ve Serpil Bayrakdar ailesi ise örnek aile gösterildi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 7. Aile Şurasına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu’da koruyucu aile olan Kadir ve Serpil Bayrakdar ailesi katıldı.

Aile Şurasında 7 bölgeden gelen koruyucu aileler arasında yer alarak örnek aile gösterilen Kadir ve Serpil Bayrakdar ailesi örnek aile seçildi.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Selçuk, güçlü yapıları ve fedakarlıklarıyla topluma örnek olan Iğdır’da üçü ağır engelli dört çocuğa sahip Yurtseven ailesine, Bolu’da koruyucu aile olan Kadir ve Serpil Bayrakdar ailesine,Afyonkarahisar’da şehit annesi olan ve 2 kardeşin koruyucu aileliğini üstlenen Keziban Koç’a, Ankara’da Saray Çocuk Evleri Müdürü Fatma Sarıoğlu’na, Bursa’da engelli Ressam Yıldız Yılmaz ve ailesine, Ankara’dan 15 Temmuz’da şehit olan Tevhit Akkan’ın ailesine, Ankara’dan Tanguroğlu ailesine, cezaevlerinde oyun sahneleyen tiyatrocu Turgay Tanülkü’ye ve Antalya’dan Yılmaz ailesine plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim