Balıkesir'in Bandırma ilçesinde,  iki otomobilin çarpışması sonucu öğretmen çiftten Bolulu olan İsmail Yaman (27) hayatını kaybederken, eşi Esra Duman Yaman (28) ile oğlu Kerem Yaman (2) ve diğer otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Ağır yaralanan Esra Duman Yaman da hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Bandırma-Bursa karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi.

Bandırma’dan Bursa istikametine giden Baki Üzmez (61) yönetimindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman yönetimindeki 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, İsmail Yaman olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobilde bulunan eşi Esra Duman Yaman ve 2 yaşındaki oğlu Kerem Yaman ise ağır yaralandı.

İsmail Yaman’ın aslen Bolu’nun Rüzgarlar köyünden olduğu, Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Zihinsel Engelliler Bölümü mezunu olduğu öğrenildi.

ANNE DE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Esra Duman Yaman (28), tedavi altına alındığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada Baki Üzmez yara almazken, otomobilde bulunan arkadaşı İsmail Kepnek ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Editör: TE Bilisim