Oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanan ve Boluspor ile yolları 3.kez kesişen 14 numarayı Boluluya yakışan bir şekilde terleten Ramazan Sal, sosyal medya hesabından bir mesajı yayınladı.

Boluspor'da iyi, kötü günlerinin geçtiğini ifade eden Sal; “Hep çok çalıştım, yılmadım, vazgeçmedim, durmadım. Allah'ıma şükürler olsun bana güvenmeyenleri de utandırdım. Herkese hakkımı helal ediyorum” dedi.

Bolusporlu Ramazan Sal'ın açıklamasının tamamı şöyle: “Üç defa farklı dönemler içinde bulunmaktan onur duyduğum Büyük Boluspor camiasında sevinçler, hüzünler, inişler çıkışlar yaşadım. Ömürlük dostluklar biriktirdim. Kimseye saygısızlık, terbiyesizlik yapmadım. Hep çok çalıştım, yılmadım, vazgeçmedim, durmadım. Allah'ıma şükürler olsun bana güvenmeyenleri de utandırdım. Kazanmak için terimin son damlasına kadar savaştım. Atatürk Stadı’nda oynamak, şampiyonluk kupasını kaldırmak isterdim.. Ama kısmet olmadı. Sevgili Necip Çarıkçı başkanıma ve Yönetim kuruluna sevgili Teknik direktörümüz Fuat Çapa hocama ve Ekibine tekrar çok teşekkür ederim. İnşallah Yönetimimiz ve Teknik ekibimiz uygun görürse bu camiaya yeni sezon da hizmet etmek bana onur ve gurur verir her şeyin hayırlısı diyelim. Allah'a emanet olun Hakkınızı helal edin. Benimki sonuna kadar helal olsun.”

Editör: TE Bilisim