Bolu Valiliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ilk gününde Demokrasi Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Törene il protokolünün yanı sıra Bolulu vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindeki il protokolü düzenlenen bayramlaşma programına gelenleri karşılayarak onlarla tek tek bayramlaştılar. Bayramlaşmanın ardından ikramda bulunuldu.

Ramazan Bayramının birinci günü İzzet Baysal Vakıf Huzurevi, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi, İl Jandarma Komutanlığı ve Bahçelievler Polis Karakolu’nu ziyaret eden Vali Aydın Baruş huzurevi sakinlerinin ve Emniyet Mensuplarının bayramlarını kutladı.

Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşmanın ardından İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş, kızları Beyza Baruş ve beraberindekiler huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladılar. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Baruş huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Burada bir konuşma yapan Bolu Valisi Aydın Baruş, bayramların sevinç günleri olduğunu kaydetti. Baruş; “Ramazan Bayramınızı tebrik etmek üzere hep birlikte buraya geldik. Sağlık içerisinde nice bayramlara ulaşmanızı Cenab-ı Hak’tan temenni ediyoruz. Bayramlar sevinç günleri bu sevinci paylaşmak lazım. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Sizlerde bizim büyüklerimiz olarak Huzurevinde hayat sürseniz bile her zaman dualarınızla bize destek oluyorsunuz. Bizlerde bu dualara karşılık vermek için mümkün olduğunca sizlerin ellerini öpmek için buraya bayramlarda değişik günler münasebetiyle ziyarete geliyoruz. Şunu iyi bilin ki hiçbir zaman burada yalnız değilsiniz. Devletimiz tüm olanaklarıyla sizlere en iyi şekilde bakmak için buradaki görevli arkadaşlarımızda gayret ediyor. Umarım gönlünüz hoştur. Size verilen hizmetlerden memnunsunuzdur. Sizlerin yüzünün gülmesini görmek bizleri çok memnun ediyor, gönlümüzü ferah kılıyor. Allah nice bayramlara sağlık içerisinde bizleri beraber ulaştırsın diyoruz” diye konuştu.

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde ikinci olarak İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ne giden Bolu Valisi Aydın Baruş, eşi ve kızları burada da huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Daha Sonra İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretinde bulunuldu. Buradaki bayramlaşmanın ardından

İl Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler Polis Karakolu’na da beraberindeki heyet ile birlikte giden Vali Aydın Baruş ve beraberindekiler Emniyet mensupları ile bir araya gelerek Ramazan Bayramlarını kutladılar.

 

Editör: TE Bilisim