TFF 1’inci lige Giresunspor beraberliği ile başlayan Boluspor, 2.haftada deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, gerçekleştirdiği çift antrenman ile Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Boluspor, İstanbul deplasmanında yara sarmak istiyor. Sahasındaki Giresunspor beraberliğini unutan Boluspor deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçına odaklandı. Lig de ilk galibiyetini almak isteyen kırmızı beyazlılar, çalışmalarını da 3 puan üzerine yapıyor.  Teknik direktör Fuat Çapa'nın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma koşusunun ardından sprint çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra dar alan çalışması ile devam eden antrenmanda, teknik direktör Fuat Çapa, dar alan oyununda oyuncularının performansından memnun kaldı. Antrenman stretching ile sona erdi.

KALECİLER HAZIR KITA

Boluspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, kalecilerde hummalı bir çalışma içine girdiler. Kırmızı beyazlıların file bekçileri Gökhan Değirmenci, Ertuğrul Taşkıran, Sabri Can ve Cengizhan Şarlı kaleci antrenörü Levent Zorluer’in direktiflerini harfiyen uyguluyor. Ligin ilk maçında Gökhan Değirmenci’ye kaleyi teslim eden Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın, 2’inci haftada deplasmanda oynanacak karşılaşmada kime görev vereceği merakla bekleniyor. İlk maçta 2 golü kalesinde gören ancak maç içinde yaptığı kritik kurtarışlarla taraftarların alkışını alan Gökhan Değirmenci, bir adım önce gözüküyor. Ertuğrul ise, Gökhan’dan kaleyi devralmak için var gücüyle çalışıyor.

ŞEKER VE DURAK DÜZ KOŞU YAPTI

Boluspor’da sakatlığını atlatan Furkan Şeker ve yeni transfer Mustafa Durak fizyoterapist eşliğinde artırmalı koşu yaptı.

3 OYUNCU DİNLENDİRİLDİ

Boluspor’da Giresunspor maçında forma giyen oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Caner Cavlun ve sakatlık sürecini atlatıp takımla çalışmalara başlayan Andre Santos’ta dinlendirildi.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER TAKİPTE

Boluspor’un akşam yaptığı çalışmayı yöneticiler de takip etti. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Başkan Yardımcısı Osman Fevzi Gürsoy ve Profesyonel Şube Sorumlusu Sefa Meral saha kenarında Sportif Direktör Kazım Kırcı’dan bilgiler aldı.

PAZAR GİDİYORLAR

Ligin kapanış maçında deplasmanda Ümraniyespor ile Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadında karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarının Bolu ayağını Pazar günü tamamlayıp, İstanbul’da kampa girecek.

STOPER’DE GERİ SAYIM BAŞLADI

Öte yandan transfer çalışmalarını da sürürden Boluspor defans bölgesine her an takviye yapabilir. 1–2 güne kadar kadroya katılacak oyuncuyu açıklaması beklenen Boluspor yönetiminin bu transferin ardından transferi kapatması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim