Boluspor Kulübü Kurban Bayramı münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenini gerçekleştirildi. Kurban Bayramının 4'üncü günü Boluspor tesislerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor’un eski başkanları, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

“BEN TAKIMIMA VE TEKNİK HEYETE GÜVENİYORUM”

Bayramlaşma töreninde ilk olarak konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, lige iyi başlayamadıklarını ancak en kısa zamanda çıkış yakalayacaklarının altını çizerek şunları dile getirdi: “Öncelikle Kurban Bayramınızı kutluyorum. İnşallah bu bayramlar bize mutluluk ve huzur getirir. Sezona belki biraz sıkıntılı başladık. Futbolda bazen bunlar oluyor. Önemli olan bugünleri hep beraber aşmak. Ben takımıma ve teknik heyete güveniyorum. Geçen sene bir başarı yakaladık. Bu başarıyı artırmamız gerekiyor. Çıkışımız bu maçtan sonra olacak. Tekrardan herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

“HER ŞEY SİZLERİN OMUZLARINDA”

Çarıkcı’nın ardından söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Boluspor her zaman olduğu gibi desteklerinin süreceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Şuan bakıyorum Boluspor geçmiş değerleri ve duayen yöneticileri burada. Boluspor Bolu'nun özel bir değeri. Hem eski idareciler sahip çıkıyor, hem de Bolu sahip çıkıyor. Yener ağabey gibi eski idareciler diyor ki 'Biz hep Süper Ligde çalıştık. Bir daha süper ligi görmeyecek miyim?' diyor. Tabii burada da her şeyimizi emanet ettiğimiz sporcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz var. Her şey sizlerin omuzlarında. Ama sizler iyi olsanız da, kötü olsanız da biz ekip olarak yanınızdayız. Bunu hiç unutmayın. Geçen sene play-off oynayınca bu sene beklentiyi yükselttiniz. Siz ayakta kalsanız da, düşseniz de, yanlış yolda olsanız da, iyi yolda olsanız da yanınızdayız. Hepinizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

“BU SENEDE GEÇEN SENEDEN GERİ KALMAYACAĞIZ”

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ise, geçen sene yaşanan başarının bu senede yaşanacağını söyledi. Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Biraz derinden bir nefes aldık. Bolu Belediye Başkanı yanımızda olduğu sürece bize Boluspor olarak bir şey olmaz. Bize olan güveninizden dolayı teşekkür ederim. Bende herkesin Kurban Bayramını kutluyorum. Beklenilenin altındayız bu bir gerçek. Geçen sene almış olduğumuz sonuçtan sonra bu sene belki biraz daha beklentiyi üst seviyeye çektik. Bunun sorumlusu da biziz. Onu da çok iyi biliyoruz. Ama bu senede geçen seneden geri kalmayacağız. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu sezonun geçtiğimiz sezonlar gibi olmadığını da biliyoruz. Şehir takımları çoğaldı. Herkesin belirli bir desteği var. Biz bunlardan yoksunuz. Bununda bilincindeyiz. Ama biz bu açığı daha çok çalışarak kapatacağız. Bunun içinde her gün gayret gösteriyoruz. Geçen sezona iyi başladık. Arada bir düşüş yaşadık. Bu sezon o düşüş hakkımızdan yiyoruz diyebiliriz. Ama sezon sonunda hedeflediğimiz yerde bitireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim şüphemiz yok. Oyuncu grubumuza zaten güveniyoruz. Biz bütün beklentileri inşallah sezon sonunda gerçekleştireceğiz. İnşallah seneye tekrar mutlu bir şekilde burada Kurban Bayramını kutlarız” dedi.

“ŞEHRİN BÜYÜKLERİNDEN BİRAZ DAHA DESTEK İSTİYORUZ”

Bayramlaşma töreninde son konuşma Boluspor’un takım kaptanı Andre Santos yaptı, Santos, Bolu’nun ileri gelenlerinin desteğine bu sene daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Umarım hepiniz aileleriniz ile birlikte iyi bir bayram geçirmişsinizdir. İyi başlamadık ama en az geçen seneki kadar başarılı olmayı bizde istiyoruz. Bu bir tek bizim isteğimizle olmaz. Hep beraber bunu yapacağız. Bize güvenin. Hem futbolcu, hem antrenör hem de yönetici kadromuz buna müsait. Kulüp için herkesin biraz daha taşın altına elini koymasını istiyoruz. Bazı konularda zorluk çektiğimiz gerçek ama bunu sadece Başkan, yönetici kendi içinde halledemeyebilir o yüzden herkesin desteğine ihtiyacımız var. İyi imkanlar, iyi tesis, iyi malzemeler kulübü bir yere taşımakta faydası olacaktır. Bunlar sadece bugünü değil, geleceği de kurtaracaktır. Taraftarlar maça geliyorlar, yöneticilerimiz sürekli buradalar ama bir tek onlar yetmiyor. Futbolcu arkadaşlarımda benimle hem fikir. Şehrin büyüklerinden biraz daha destek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim