TFF 1.Ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda Elazığ’da B.B. Erzurumspor ile karşılaşacak olan Boluspor hazırlıklarına devam ediyor. Kupa karşılaşmasında 90 dakika yer alan oyuncular kıra süreli yenileme antrenmanı yaparak günü tamamlarlarken, karşılaşmada oynamayan oyuncular da ise antrenman temposu yüksek oldu.

Boluspor, hafta sonu oynayacağı Erzurumspor maçına konsantre oluyor. Eksik oyuncularından yoksun çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlılar da teknik direktör Fuat Çapa en iyi kadro ile maça çıkmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda dar alan ve taktiksel bir çalışma yapılırken, kırmızı beyazlı oyuncuların da hırslı oldukları gözlendi.

Boluspor’da, Erzurumspor maçı öncesi sakatlıklar can sıkıyor. Adana Demirspor maçının faturası ağır olurken, kırmızı beyazlılar 3 oyuncusunu sakatlık nedeniyle kaybetmişti.

Kadroda sakatlık nedeniyle oynamaları zor gözüken oyuncular Ankara’ya kontrole gittiler.

İshak Çakmak, Alim Öztürk ve Yusuf Emre doktora giderek kontrolden geçtiler. Sakatlığı ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Alim Öztürk; “En kısa zamanda sahalara dönmek istiyorum. Şuan 2 hafta olarak gözüküyor ama bilemiyorum tedavime başlandı. Biraz daha iyiyim” dedi.

Editör: TE Bilisim