Boluspor, TFF 1’inci ligin 8’inci haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, dar alan ve gol vuruşu çalışması yaptı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

İlk 7 haftada 8 puan toplayarak hedeflenen seviyenin uzağında kalan Boluspor, tekrar çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı beyazlılar, gerçekleştirdiği antrenman ile MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından gol vuruşu ve dar alan çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, stretching ile sona erdi. Öte yandan uzun süren sakatlığı geçen Andre Santos takımla birlikte çalışırken, sakatlıkları bulunan Alim Öztürk ve Özgür İleri saha kenarında düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

Kırmızı beyazlıların orta sahadaki etkili ismi İshak Çakmak ise, sahada yaptığı düz koşunun ardından, salonda çalışmasına devam etti.

Öte yandan Boluspor, liglere verilen milli takım arasında Pazar günü Bursa’da Bursaspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada sakatlıktan çıkan oyuncuların son durumlarını görme fırsatı yakalayacak.

Editör: TE Bilisim