Boluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3’üncü hazırlık maçında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-1 kapattığı karşılaşmada Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. Boluspor’un gollerini Poepon ve Te Vrede attı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Adanaspor karşısına; Ertuğrul, Umut, Arapi, Diarra, Göksu, Yusuf Emre, İshak, İrfan, Poepon, Akabueze, Te Vrede on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Cengizhan, Sabri, Alim, Burak, Melih, Sane, Furkan, Hakan yer aldı.

Adanaspor ise Boluspor karşısına, Karacic, Digao, Onur, Didi, Gökhan, Renan, Bekir, Tevfik, Santos, Abdülaziz, Bahattin on biri ile çıktı.

Boluspor’da Fenerbahçe’den alınan Ertuğrul Taşkıran ilk defa bir karşılaşmada sahaya on birde çıktı.

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor ilk tehlikeli atağını 5’inci dakikada geliştirdi. Te Vrede kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu, topu kaleci son anda kurtardı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

KRAL SAHNEDE

Boluspor 29’uncu dakikada öne geçti. Poepon orta sahadan kaptığı topla 3 kişi çalımlayıp, Bentley’e pası aktardı Sağ kanattan Bentley bekletmeden ortayı yaptı. Poepon ceza sahasında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

ADANASPOR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor attığı golün hemen ardından kalesinde golü gördü. Magaye ceza sahasında sol çaprazdan sert vurdu, top Ertuğrul’un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Maçta skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

MELİH ÇERÇEVEYİ BULAMADI

İkinci yarıya Adanaspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıda Adanaspor, Boluspor’a oranla daha atak oyun sergiledi. Boluspor ikinci yarıda rakip kaleye gitmekte zorlandı. Boluspor 71’inci dakikada 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Melih, Sane  ve Alim oyuna girdi. Göksu, Bentley ve Poepon oyundan çıktı. Boluspor 72’inci dakikada 2’inci gole çok yaklaştı. Melih ceza yayı üzerinden sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

TE VREDE AFFETMEDİ

Boluspor 73’üncü dakikada tekrar öne geçti. Adanaspor defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Te Vrede, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 2-1 öne geçti.

HOLLANDALI DİREĞE TAKILDI  

Boluspor, 81’inci dakikada 3’üncü gole çok yaklaştı. Yusuf Emre yaptığı ortaya kafa çok iyi vuran Te Vrede’nin vuruşunu ilk pozisyonda kaleci kurtardı, ardından top direkten oyun alanına geri döndü.

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. Boluspor’un gollerini Poepon ve Te Vrede atarken, Adanaspor’un tek sayısı Magaye’den geldi.

Editör: TE Bilisim