Boluspor, akşam antrenmanında oyun kurgusu üzerine çalışırken, çalışma içerisinde de eksik bölgeler dikkatlerden kaçmadı. Kırmızı beyazlılarda sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yaptı. Oyuncular teknik heyetin gözetiminde sabah salonda akşam ise sahada antrenman yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarında 12’inci antrenmanını yapan Boluspor, eksikliklerine rağmen temposundan vazgeçmiyor. Lige 17 oyuncu ile hazırlanan kırmızı beyazlılarda kondisyon antrenmanlarının yanı sıra saha çalışmaları da dikkat çekiyor. Teknik Direktör Fuat Çapa yeni sezon için kafasındaki oyun şablonunu sahaya oturtturmak isterken, futbolcularına da sık sık bunun anlatımını yapıyor.

Geçmiş sezonda hafızalarda yer alan oyun anlayışının biraz daha farklısını uygulatmak isteyen Çapa, toplu oyun ile rakiplerine karşı üstünlük kurmak istiyor.

Kırmız beyazlılar mevcut kadrosuna göre en iyi şekilde hazırlanmak istese de antrenmanlardaki eksik bölgelerde dikkat çekiyor. Şuana kadar 12 antrenmanı 17 oyuncu ile yapan kırmızı beyazlılarda hazırlık maçları arifesine girerken, bir an öncede eksik bölgelerin transferlerin bitmesi bekleniyor.

Bu sezon hata yapmak istemeyen ve taraftarında şampiyonluk beklediği Boluspor mevcut kadrosu ve teknik ekibi işi sıkı tutuyor.

Editör: TE Bilisim