Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 14.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 13 puanda kaldı.

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Bandırmaspor karşısına; Mosquera, Kerim, Fethi, Tugay, Burak Asan, Melih, Bekir, Araz, Mertan, Ali, Aykut on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Poepon, Hamza, Mihajlovic, M. Arslantaş, M. Gümüşkaya, M. Bayır, Alican, B. Bekaroğlu yer aldı.

Bandırmaspor ise B.Boluspor karşısına, Zülküf, Abdurrahim, Pote, Landel, Onur, Serna, Hakan, Selçuk, Halilovic, Mehmet, Traore on bir ile çıktı.

Erginer’den iki kişilik rotasyon

B.Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ilk on birde iki değişikliğe gitti. Erginer, orta alanda Alican’ın yerine Burak Asan’a, Poepon’in yerine de Mertan’a formayı teslim etti.

Boluspor pozisyonla başladı

Karşılaşmaya Bandırmaspor’un vuruşu ile başlandı. B.Boluspor maçın 4.dakikasında gole çok yaklaştı. Ani gelişen B.Boluspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Melih’in sert şutunu Zülküf kurtardı. B.Boluspor’da maçın 15.dakikasında Aykut sarı kart gördü. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. B.Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 27.dakikasında yapıldı. Sakatlanan Fethi’nin yerine Muhammed Bayır oyuna girdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Mutlak gol kaçtı

Maçın ikinci yarısına B.Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. B. Boluspor maçın 50.dakikasında gole çok yaklaştı. Araz’ın kullandığı korner vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolda yarım voleyi vuran Tugay’ın şutunu kaleci kornere tokatladı.

Erginer’den 2 değişiklik birden

B.Boluspor’da maçın 68.dakikasında 2 değişiklik birden yapıldı. Alican ve Poepon oyuna girdi, Mertan ve Burak Asan oyundan çıktı.  B.Boluspor’da maçın 80.dakikasında Bekir Yılmaz sarı kart gördü.

Bandırmaspor öne geçti

Bandırmaspor maçın 81.dakikasında penaltı kazandı. Karşılaşmanın hakemi, ceza sahası içinde oluşan karambolde Mosquera’nin Traore’ye yaptığı harekete tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Aynı zamanda aynı dakikada Mosquera sarı kart gördü. Topun başına geçen Selçuk topu ağlara gönderdi. Bu golle Bamdırmaspor, B.Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.  B.Boluspor maçın 85.dakikasında son 2 değişikliğini yaptı. Bekir ve Araz oyundan çıktı, Mihajlovic ve Hamza oyuna girdi. B.Boluspor’da maçın 89.dakikasında Tugay sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca B.Boluspor Bandırmaspor’a kendi sahasında 1-0 mağlup oldu.

Editör: TE Bilisim