Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor, daha önce anlaşmaya vardığı Sane ile 3 Mustafa Durak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

“İNŞALLAH YAPTIĞIMIZ TRANSFERLER BOLUSPOR’A İLERİDE ŞAMPİYONLUĞU GETİRİR”

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı şöyle konuştu: “Liglerin başlamasına kısa bir süre kala 2 tane transferle tekrar karşınızdayız. En başta Senegal’den izlediğimiz, takip ettiğimiz Diarra’nın da transferinde bize destek olan Bolulu hemşerimiz Geredeli Bekir ağabeyimizin raporu dahilinde ve gelecekte de Boluspor Kulübünün para kazanabileceği, Türk futboluna seyir zevki verecek kardeşimiz Sane ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Daha sonra sezon başında transferde basına da sızan ama alamadığımız Mustafa Durak, kendisi de Fransa’da Strasborg altyapılı, ilk transferi Gaziantepspor, geçen senede Adana Demirspor oynayan ve sezon başında da takip ettiğimiz, hocamızın da rapor verdiği Mustafa ile de 1+1 yıllık mukavele yapacağız. Keşke Mustafa Durak transferi sezona başı olsaydı. Hazırlık kampımızda yer alsaydı, aslında hem Boluspor için hem de Mustafa için daha hayırlı olurdu ama olmadı. Bazı transferler geç oluyor. Mustafa Durak ve Sane’de kenar oynayabiliyor. Sağ ve sol kenar. Bu transferler Bolumuza, Bolusporumuza hayırlı olsun. İnşallah yaptığımız transferler Boluspor’a ileride şampiyonluğu getirir.”

“İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ”

Boluspor’un Senegal’in Casa Sport Takımından 3 yıllığına renklerine bağladığı Sane şöyle konuştu: “İnşallah şampiyon oluruz. İnşallah en yüksek performansımı sahaya yansıtacağım. Herkesin gönlünü almak için. Takıma faydalı olmak istiyorum. İnşallah her şey güzel gider.”

“GÜZEL BİR CAMİAYA GELDİM”

Boluspor’un yeni transferi Mustafa Durak ise şunları dile getirdi: “ Başkanımızın dediği gibi biraz sıkıntılı bir transfer oldu. Önceden gelseydik, daha iyi olurdu iki taraf içinde. Ama başkanıma, yöneticilere, hocaya çok teşekkür ediyorum. Beni Boluspor’a layık gördükleri için. Güzel bir camiaya geldim, güzel bir kulübe geldim. İnşallah güzel bir dönüş olur. Kulübüme katkılı, faydalı olurum. Kulübün hedefleri var. İçinde olmak istiyorum. Güzel bir sene geçer. Kazasız, belasız iki taraf içinde hayırlı olur.”

Editör: TE Bilisim