Boluspor, transfer çalışmaları kapsamında, Karaçayır Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Cumali Bişi, Fethi Özer ve Yasin Dülger ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Kırmızı Beyazlılar, Boluspor’da daha önce forma giymiş olan Cumali Bişi ile 1 yıl, Fethiyespor’dan transfer edilen Fethi Özer ile 3 yıl ve Boluspor altyapısından yetişen, geçtiğimiz sezon Nazillispor’da kiralık olarak forma giyen Yasin Dülger ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Karaçayır Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Transfer ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, bugün eski futbolcumuz Cumali Bişi ile 1 yıl, Fethiyespor’dan almış olduğumuz stoper Fethi Özer ile 3 yıl ve kendi altyapımızın topçusu, bu sene Nazillispor’da oynayan Yasin ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Transfer devam edecek. Önümüzdeki hafta inşallah kadromuzu bitirmiş olacağız. Bu transferler kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ, DAHA HIRSLI BİR CUMALİ OLARAK GERİ DÖNDÜM”

Çarıkçı’nın ardından konuşan Cumali Bişi, yeniden Boluspor’a döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek “Tekrardan burada olduğum için çok mutluyum. Başkanıma ve hocama tek tek teşekkür ediyorum. Buradan hoş bir şekilde ayrılmıştım. Buraya tekrar dönme fırsatı yakaladığım için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Daha güçlü ve daha hırslı bir Cumali olarak geri döndüm. Boluspor formasına en iyi şekilde layık olacağım, en iyi şekilde terleteceğim, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımı, hocamı, taraftarımızı ve tüm Bolu halkını hiçbir şekilde mahcup etmeyeceğimi canı gönülden söyleyebilirim” diye konuştu.

Bişi’nin ardından konuşan Fethi Özer ise, Burada olduğum için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Başkanıma, Giray hocama ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah onlara, bu şehre ve camiaya layık olmaya çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve bu şehri hakettiği yere hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

İmza töreninde son olarak konuşan Yasin Dülger, Mukavelemi yeniden uzattıkları için başkanıma ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ben de bu forma için elimden geleni yapacağım. Her zaman beklediğim bir andı bu benim için. İnşallah bu sene gereken performansı göstererek Boluspor’u iyi yerlere taşırız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim