Zaman zaman geçtiğimiz yılın Alt Yapı Koordinatörü Osman Nuri Işılar hakkında yaptığımız haberlerde tepki alsak ta Boluspor menfaatleri bizim için ön palandadır. Boluspor’da geçen yıl göreve getirilen ve her defasında ‘Ben Boluspor’un menfaatlerini düşünürüm’ diyen Osman Nuri Işılar, Boluspor’dan ayrılırken bile camiaya zarar verdi.

Sezon başında kırmızı beyazlı alt yapıya kazandırılan ve oynadığı futbol ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken Naby Youssouf Oulare’ye, ligin son maçı olan Altınordu maçında profesyonel imza attırılmayarak oyuncunun amatör lisansla kalması sağlandı.

Atletik, agresif, kuvvetli, inatçı, her iki ayağını da iyi kullanan ve hava toplarında zamanlamaları ile birlikte çabuk, süratli, hücum katkısı, önceleme hamleleri iyi olan stoper Naby Youssouf Oulare’nin profesyonel imza attırılmaması Boluspor’a büyük bir yara verdi.

Boluspor alt yapısında görev yaptığı her dönemde geleceği olan oyuncuları kendine yakın olan menajerlere yönlendiren o dönemin Gençlik Geliştirme Merkezi Sorumlusu Osman Nuri Işılar, her zaman yaptığı gibi oyuncuyu kendine yakın olan menajerlere mi pasladı?

Yeni göreve gelen Boluspor Yönetim Kurulu ise yaptığı araştırmalarda Gineli oyuncunun performans bilgileri sonrasında profesyonel imza attırılmaması konusunda şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Editör: TE Bilisim