Ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı B.B. Erzurumspor karşılaşması hazırlıklarını devam eden kırmızı beyazlılar bugün, son çalışmasını yaparak Cumartesi günü Erzurumspor maçı için Elazığ’a gidecek.

Deplasmanda oynayacağı Erzurumspor maçı için yoğun bir tempoda çalışan kırmızı beyazlılarda eksikliklere rağmen hedefi 3 puan. Son taktik antrenmanını bugün yapacak olan Boluspor, Cumartesi günü karşılaşma için Elazığ’a gidecek.

Perşembe günü Ankara’ya giderek kontrolden geçen kırmızı beyazlıların 3 sakat oyuncusu Alim, Yusuf ve İshak için kesin karar verildi. Deplasman maçında 3 oyuncuda kesin olarak sahada yer alamayacaklar.

Ayrıca, kırmızı beyazlılarda ayrıca Guido, Andre Santos ve Diarra’nın da sakatlıkları devam ediyor. Erzurumspor maçında adeta takımın yarısı sahada olmayacak. Sakatların dışında en iyi kadro ile sahaya çıkmak isteyen teknik direktör Fuat Çapa’nın tüm olumsuzluklara rağmen hedefi üç puan.

Geçtiğimiz gün antrenmanda gol vuruşu ve şut çalışması yapılırken, kırmızı beyazlı oyuncuların isabetli vuruşları ve hırsları dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim