Boluspor, Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getireceği teknik direktörü belirledi. Kırmızı beyazlılar ligin ilk yarısında İstanbulspor’u çalıştıran genç teknik adam, Fırat Gül ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor, son 15 haftada alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Özköylü, düzenlenen basın toplantısının ardından, takımla vedalaşarak şehirden ayrıldı.

Boluspor Kulübü ise, yeni teknik direktör arayışını kısa sürede sonlandırdı. Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı’nın görüştüğü Teknik Direktör Fırat Gül ile anlaşma sağlandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Fırat Gül ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Boluspor’un yeni teknik direktörü Fırat Gül'ün yardımcılıklarını Tamer Avcı, Sinan Paşalı, Yasin Tuncer, Özgür Bayer ve Murat Akarsu kaleci antrenörü yapacak.

FIRAT GÜL KİMDİR?

9 Temmuz 1984 Amasya doğumlu olan Fırat Gül, son olarak İstanbulspor'da Teknik Direktör olarak görev yaptı. Fırat Gül daha önce Gaziantep FK, Altay, Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Reo Atillaspor ve Karşıyaka takımlarında antrenör olarak görev yaptı.

 

Editör: TE Bilisim