Geçen hafta aldığı beraberlikle ligde 4 maçtır yenilmeyen Boluspor, Ekol Göz Menemenspor deplasmanında da çıkışını sürdürerek bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Haber: Tuğra Gülen

TFF 1. Lig'de geçen hafta Altınordu ile 0-0 berabere kalan Boluspor bugün deplasmanda play-off hesapları yapan Ekol Göz Menemenspor’a konuk olacak. Menemen İlçe Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak, karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Mücadele beIN Sports Max 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşma koronavirüs salgınına alınan tedbirler nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ev sahibi Ekol Göz Menemenspor'da kart cezalısı sağ kanat Mustafa Çeçenoğlu forma giyemeyecek. Sarı-lacivertliler en son evinde 93 gün önce Eskişehirspor'u mağlup etti.

BOLUSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligde son 4 maçtır kaybetmeyen Boluspor, bu süreçte 2 galibiyet 2 beraberlik alarak 8 puan topladı. Boluspor Altınordu’nun mağlup olduğu haftayı iyi değerlendirmek isteyen Boluspor, İzmir’den puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor.

MENEMEN’DE HEDEF GALİBİYET

Ligin bitimine 5 hafta kala 38 puanla 11.sırada bulunan Ekol Göz Menemenspor, kalan 5 haftayı en iyi şekilde geçirerek play-off potasına girme hesapları yapıyor. Kendi sahasında en son ligin 22.haftasında Eskişehirspor’u yenen Menemenspor, bu duruma bir son vermek istiyor.

TFF 1.Lig’in 30.haftasında dün oynanan mücadelelerde alınan sonuçlar şöyle:

Bursaspor 1-0 Adanaspor

Altınordu 1-2 Keçiörengücü

30.haftada oynanacak diğer maçların programı şu şekilde:

27.06.2020

Eskişehirspor-Altay

Osmanlıspor-BB Erzurumspor

Menemenspor-Boluspor

Adana Demirspor-Giresunspor

28.06.2020

Hatayspor-Balıkesirspor

Fatih Karagümrük-İstanbulspor

Akhisarspor-Ümraniyespor

Editör: TE Bilisim