Spor Toto 1.ligde son haftalara sıkıntılı girdikten sonra son 4 karşılaşmada rakiplerini mağlup edip kümede kalan Boluspor’da yeni sezon öncesi 13 oyuncunun sözleşmesi sona erdi.

Kongre sonrası yeni seçilecek yönetim kurulu sözleşmesi biten ve kiralıktan takımlarına dönen oyuncuların ardından iskelet kadrosunu da kaybetmiş oluyor.

Ligin bitmesinin ardından Boluspor’da 13 oyuncu kırmız beyazlı ekipten ayrıldı. Önümüzdeki hafta yapılacak genel kurulun ardından yeni bir yapılanmaya girilmesi beklenirken göreve gelecek yeni başkan ve yönetim kurulu yeni kadro kurmak için kolları sıvayacak.

5 oyuncu takımlarına döndü

Kırmızı beyazlılar 13 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Kadro içinde bulunan 5 kiralık oyuncu takımlarına geri dönecek. Bu isimler Emin Bayram-Galatasaray, Abdurrahim Dursun-Trabzonspor, Arda Şengül-Y.Malatyaspor, Abdurrahman Canlı-Hatayspor, Berk Yıldız-Y.Malatyaspor.

8 oyuncunun sözleşmesi bitti

Boluspor’da ayrıca sözleşmesi sona eren oyuncularda şu şekilde. Oleksandr Rybka, Ali Keten  Fethi Özer, Eray Atasever, Tugay Kaçar, Odise Roshi, Bekim Balaj, Kemal Rüzgar.

Kararı yeni yönetim verecek

Yeni yönetimin göreve gelmesinden sonra sözleşmesi biten ve kiralık olup da takımlarında sözleşmeleri biten oyuncularla tekrar görüşülüp görüşülmeyeceği de kongre sonrasında oluşacak yeni yönetimle cevap bulacak.

Editör: TE Bilisim