Boluspor’da yeni sezon öncesi başkan Savaş Abak kolları sıvadı. Abak, ligi bilen tecrübeli teknik adamla yola başlamak istiyor. Kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Adanaspor’da tamamlayan Sait Karafırtınalar ile dirsek temasında.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Yaptığımız araştırmalar sonrası yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantılarda ince eleyip sık dokuyan başkan Savaş Abak, Boluspor’u bir dönem çalıştıran ve Play-Off oynatan Sait Karafırtınalar ile temas halinde olduğu gelen haberler arasında yer aldı

Taraftarın da takımın başında görmek istediği teknik direktör Saait Karafırtınalar ikinci defa Boluspor’a teknik direktör olmaya hazırlanıyor. Abak’ın kongre öncesi temaslarda bulunduğu ismin Sait Karafırtınalar olduğu öğrenilirken, tarafların bir görüşme yaptığı haber kaynaklarımıza gelen bilgiler arasında yer aldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın Boluspor’da geçtiğimiz yıllarda Play-Off heyecanı yaşayan ve kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından çok sevilen teknik direktör Sait Karafırtınalar ile önümüzdeki günlerde görüşme yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim