Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar ev sahibi takım karşısında sahada pek varlık gösteremezken, ilerleyen haftalar öncesi kötü sinyaller verdi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

B.Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Ankara Keçiörengücü maçına; Ömer, Fethi, Tugay, Burak Asan, Poepon, Gökhan, Oğuzhan, Mihajlovic, Alican, Aykut, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Yavuz, Hamza, Marlinho, Araz, Raşit, M. Gümüşkaya, Mertan, Arda, Ensar, Hajdarevic yer aldı.

Ankara Keçiörengücü ise B.Boluspor karşısına, Metin, Abdulkadir, Soner, Mehmet, Fatih, Süleyman, İrfan, Burak, Manaj, Cem, Barış on biri ile çıktı.

Haris yedek kulübesinde

Kırmızı beyazlıların ara transfer döneminde transfer ettiği Haris Hajdarevic, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Ankara Keçiörengücü öne geçti

Karşılaşmaya Ankara Keçiörengücü’nün vuruşu ile başlandı. Ankara Keçiörengücü maçın 2. Dakikasında öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta İran topu filelerle buluşturdu. Bu golle Ankara Keçiörengücü, B.Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Ankara Keçiörengücü’nün 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Ankara Keçiörengücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda B.Boluspor, rakip kalede pozisyon bulmakta güçlük çekti.

B.Boluspor’dan iki değişiklik

Maçın ikinci yarısına B.Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Marlinho ve Hamza oyuna girdi, Burak Asan ve Poepon oyundan çıktı. Maçın 47.dakikasında Tugay Kaçar sarı kart gördü.

Gökhan kaçırdı

B.Boluspor maçın 63.dakikasında ilk tehlikeli pozisyonun geliştirdi. Aykut’un ara pasında topla buluşan Gökhan, kaleci Metin ile karşı karşıya kaldı. Gökhan’ın vuruşunu Metin güçlükle kurtardı.

Keçiörengücü’nden kontratak golü

Ankara Keçiörengücü maçın 64.dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Ani gelişen Keçiörengücü atağında kaleci Ömer ile karşı karşıya kalan Cem Ekinci, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0 geldi.

Erginer’den 2 değişiklik daha

B.Boluspor maçın 69.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Hajdarevic ve Arda oyuna girdi, Alican ve Mihajlovic oyundan çıktı. B.Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 86.dakikasında yaptı. Muhammed Gümüşkaya oyuna girdi, Tugay oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca, B.Boluspor deplasmanda A. Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.

Editör: TE Bilisim