Boluspor, Spor Toto 1.ligin 23.haftasında deplasmanda Kocaelispor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı mücadele Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların gollerin Emin ve Tugay attı. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 27’ye çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Kocaelispor karşısına; Kaan, Abdurrahim, Tugay, Bregu, Gökhan, Roshi, Mehmet Zahit, Emin, Ali, Abdurrahman, Balaj on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Fethi, Eray, Kemal, Hakan, Arda Hilmi, Novak, Kasongo, Bertu yer aldı.

Kocaelispor ise Boluspor karşısına; Korcan, Berkay, Mehmet, Atila, İlyas Kbuilay, Alpay, Kolovos, Pereira, Mehmet, Rasheed, Samed Ali on biri ile çıktı.

2 yeni transfer sahada

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, yeni transferlerden Balaj ve Gökhan Karadeniz’e ilk on birde şans verdi. Deneyimli teknik adam, Selmani’nin yokluğunda kaleyi Kaan’a teslim etti.

Emin Bayram kafayla attı

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu işle başlandı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 17.dakikasında Kocaliespor karşısında öne geçti. Gökhan’ın sağ kanattan ortasına ceza sahası içinde kafayı vuran Emin Bayram topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Kocaelispor karşısında 1-0 öne geçti.

Kocaelispor beraberliği yakaladı

Kocaelispor maçın 42.dakikasında beraberlik golünü buldu. Boluspor ceza sahası içinde topla buluşan Rasheed düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Kaan devam edemedi

Maçın ikinci yarısına Kocaelispor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Boluspor’da maçın 51.dakikasında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Sakatlanan Kaan’ın yerine Bartu oyuna girdi.

Tugay’dan şık gol

Boluspor maçın 54.dakikasında Kocaelispor karşısında tekrar öne geçti. Zahit’in sağ kanattan çevirdiği topa ceza yayı üzerinden şık bir vuruş yapan Tugay topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 2-1’e taşıdı.

Bregu direğe takıldı

Boluspor maçın 60.dakikasında 3.gole çok yaklaştı. Roshi’nin sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte vuran Bregu’nun şutu üst direkten auta çıktı. Boluspor maçın 68.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Berk ve Bertu oyuna girdi. Bregu ve Gökhan oyundan çıktı.

Kemal ve Eray oyunda

Boluspor son iki oyuncu değişikliğini maçın 85.dakikasında yaptı. Tugay ve Balaj oyundan çıktı, Kemal ve Eray oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karışlaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçın kalan dakikalarında maçta başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri Emin ve Tugay kaydetti.

Editör: TE Bilisim