TFF 1.Ligde 4 haftanın ardından alınan son dakika galibiyeti ile nefes alan Boluspor’da maç sonu oyuncuların saha kenarında yaptıkları yuvarlak toplantı dikkatlerden kaçmadı.

Maç sonu mini zirve dikkatlerden kaçmadı. Sıkıntılı haftaların ardından Menemenspor galibiyeti yüzleri güldürürken kırmızı beyazlı oyuncular maç sonu dikkat çeken bir konuşma yaptılar.

Son dakikalara kadar çekişmeli gecen maçta Berk Yıldız’ın ayağından kazanılan gol sonrası 3 puan gelirken Boluspor derin bir nefes almıştı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 3 puanı teknik heyet ve oyuncular kendi aralarında kutladılar.

Kutlamanın ardından Boluspor’un ikinci kalecisi Ömer tüm takımı bir araya toplayıp kaptan Fethi Özer önderliğinde bir toplantı yapmaları objektiflere takıldı.

Kaleci Ömer arkadaşlarına; “Zor bir maç oynadık. Çok stresliydi, takım olarak oynayanlar oynamayanlar mücadele ettik. Bu artık güzel günlerin habercisi olsun. Hep birlikte mücadele edelim kenetlenelim. Kötü günler geride kaldı. Herkesin yüreğine, ayağına sağlık. Bu ekip teknik kadrosu ile oyuncusu ile zorlukları aşacak güçtedir” dedi.

Editör: TE Bilisim