Boluspor, Spor Toto 1.ligin 33.haftasında deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar ve Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, gol attıklarında yedek kulübesinde oynamayan oyuncuların mutluluğunu görünce Boluspor camiasının Spor Toto 1. Lig’de yazacak çok hikayesi olduğuna inandığını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Boluspor deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri ışılar, bu akşam çok zorlu bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Öncesi zorlu olduğunu biliyorduk ama oynanırken ve bittikten sonra daha çok hissettik. Eyüpspor’u tebrik etmek istiyorum, onlar da mağlubiyeti hak etmedi ama çok inanan bir Boluspor vardı. Oyuncular birbirine yardımda çok başarılıydı. İnanan görüntüyü sahaya verdiler. Kalan maçlarla birlikte futbol kalitesi çok yukarıya çıkmıyor ama inanarak oynama ve mücadele önem kazanıyor. Tüm oyuncularımı, camiamı tebrik ediyorum. Gol attığımız zaman yedek kulübesinde oynamayan oyuncuların mutluluğunu görünce Boluspor’un bu ligde yazacak çok hikayesi olduğuna inandım. İki gün sonra zorlu bir maçımız var. Devam eden süreçte ligde şampiyonluğa oynayan takımlarla maçımız var. Kolay değil, bu maçın sevincini yarın sabah unutup yeni maça odaklanmak zorundayız” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: “Hedeflere ulaştığımızda istifa diye bağıranlar oturup düşünsün”

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, kendileri için önemli ve kritik bir maç olduğunu söyleyerek, “Kendi sahamızda kazanıp play-off şansımızı güçlendirmek istiyorduk. İlk iki şansımızı sürdürmek istiyorduk, istediğimiz gibi olmadı. Oyunun büyük bölümünde baskılı oynayan takım bizdik ama rakibin iyi vuruşları güzel gol oldu. Tebrik ediyorum Boluspor’u. Kazanamadık ama hedefimizden şaşmadık. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bugün baktığımızda gerçekçi hedef play-off. Öncelikle bundan sonraki oynayacağımız maçları çok daha dikkatli ve özverili oynamamız gerekiyor. Bundan sonra play-off’tan Süper Lig’e çıkmayı başaracağız. Bugün belki kaybettik, belki ümitler biraz kırılmış gibi olabilir. Süper Lig hedefimizden kopmadık. Bu daha da güçlenecek. Bundan sonraki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

“Biz hedefimize ulaşacağız inşallah”

Maçın ardından taraftarın kendisini istifaya davet etmesini değerlendiren Hamzaoğlu, “İstifa tezahüratları olabilir. Biz daha önce de bunu yaşadık. İlk geldiğimiz zaman mağlup olmuştuk. Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık. Biz hedefimize ulaşacağız inşallah, o bağıranlarda oturup kendini düşünür” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim