Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yönetiminde Park ve Bahçeler Müdürlüğü son 1 buçuk yılda tam 25 yeni park inşa ederek, halkın hizmetine sundu. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak şehrimize kazandırılan parkların açılışının yapılacağını söyledi. Özdemir; “Her hafta 5 parkımızın açılışını planladık. Önümüzdeki haftadan itibaren 25 tane parkın açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Bolu’daki parklar da bir bir revize edildi.  Bu kapsamda uzun yıllardır bakımsız bırakılan aralarında birçok park baştan aşağı yenilenerek ışıklandırıldı. Şimdi sıra yeni parklarda. Bolu Belediyesi ilimizde kazandırdığı 25 parkın açılışını yapmak için gün sayıyor.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, il genelinde yapımı devam eden parkları gezerek incelemelerde bulundu. Özdemir’e Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın ve ekibi de eşlik etti. Özdemir, inceleme gezisinde kaldırım kenarlarında çalışan işçilere kolaylıklar diledi ardından parklardaki çocuklarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

“25 YENİ PARK KAZANDIRDIK”

Yapımı devam eden ve açılışı yapılacak parklar ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Türkiye Cumhuriyeti Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak geçtiğimiz yıl rekor sayıda park yapımı gerçekleştirilmişti. Kendi imkanlarımız doğrultusunda 25 tane şehrimize yeni park kazandırmıştık. Tabi pandemi süreci, sokağa çıkma kısıtlamaları derken parklarımızın açılışlarını gerçekleştiremedik” diye konuştu.

“HER HAFTA 5 PARK AÇILIŞI YAPACAĞIZ”

Özdemir, önümüzdeki hafta parkların açılışların başlayacağını vurgulayarak; “Normalleşme sürecine girmemizle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımızla birlikte parklarımızı geziyoruz ve eksiklerimize bakıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren bu 25 tane parkın açılışını gerçekleştireceğiz. Her hafta 5 parkımızın açılışını yapmayı planladık. Önümüzdeki haftadan itibaren bütün mahallelerimizde güzel, şenlik havasında ve inşallah kısıtlama kurallarına uyarak park açılışlarımızı gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN OYNAYABİLECEĞİ, VATANDAŞLARIMIZIN HOŞÇA VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ YENİ PARK ALANLARI PLANLADIK”

Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, her mahalleye kazandırılan parklarda çocukların oynayabileceği vatandaşların hoşça vakit geçirebileceğini dile getirerek;  “Geçen sene çok iyi çalışmıştık. Bu senede aynı şekilde 25’in üzerinde bir park yapımını da önümüzdeki günlerden itibaren başlayacağız. Hemen hemen her mahallemizde, her sokağımızda bizim çocuklarımızın oynayabileceği, vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği bir park alanları planladık. Bunları da geçtiğimiz yıla oranla yakalayarak, aynı sayı da park açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim