29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında konser veren Türk pop müziğin sevilen ismi İrem Derici ile Tuğba Göktaş, binlerce kişiye unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı.

 

Bolu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında belediye meydanında “Cumhuriyet Konseri” düzenledi.

 

İREM DERİCİ BOLULULARA CUMHURİYET COŞKUSU YAŞATTI

Fener Alayı sonrası gerçekleşen konserde Türk pop müziğinin sevilen ismi sanatçı İrem Derici ve Tuğba Göktaş sahne aldı.  Kutlama etkinlikleri kapsamında 20 bin kişiye konser veren İrem Derici ve Tuğba Göktaş, söyledikleri şarkılar ve marşlarla Bolululara muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İrem Derici, birçok şarkıyı hayranlarıyla birlikte seslendirdi.Konuşması, dans ve sahne şovları ile Bolu halkının ilgi odağı olan İrem Derici Bolu'yu çok sevdiğini sık sık dile getirdi.

 

“BOLU'NUN MEFTUNU BENİM”

Başkan Özcan İrem Derici ile konuşması sırasında “Bolu serttir, insanı merttir” ifadelerini kullanarak Bolu'yu ve Bolu halkını ne kadar çok sevdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Özcan, “Meftun kimdir diye sorarsanız, meftun benim. Ben Bolu'ya meftunum.” dedi. Açıklamalarına "Biz Bolu Beyinin torunu değil, Köroğlunun torunuyuz" diyerek devam eden Özcan sahneyi İrem Derici'ye bıraktı.

 

BAŞKAN ÖZCAN’IN PROTOKOLÜ ENGELLİ VATANDAŞLAR

Göreve geldiği günden bu güne kadar her etkinlikte protokol uygulamasına ‘Hayır’ diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konseri sahnenin önünde engelliler ile birlikte ayakta izledi. Başkan Özcan, konser boyunca eşi Meral Özcan ile birlikte İrem Derici ve Tuğba Göktaş’ın söylediği tüm şarkılara eşlik ederken; İrem Derici’nin bir şarkısında ise eşi Meral Özcan ile birlikte dans etti.

 

Konser sonrasında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İrem Derici’ye, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise Tuğba Göktaş’a Köroğlu tablosu hediye etti.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim