AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi tarafından satışı yapılan “Türk Fındığı Gen Bahçesi”nin bulunduğu arazi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Güner, “Bu şehirde yaşayan ve sorumluluk sahibi olan birisi olarak sormak istiyorum. Bu fidanların akıbeti ne olacak?” dedi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesine ait Büyüksu Deresi yanında bulanan bir arazinin satışı yapılmasına ilişkin AK Parti İl Başkanı Suat Güner’den tepki geldi. Güner, gelecek yıllara aktarılacak bir hazine vurgusu yaparak fidanların akıbetini sordu.

Güner, binlerce yeşeren fidanın gelecek nesillere aktarılacak bir hazine olacağında işaret ederek;  “Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesine ait Büyüksu Deresi kenarında bulunan yüz bin metrekarelik bir arazinin satışı yapıldı. Bu arazi içinde ‘Türk Fındığı’ Gen Bahçesi de bulunuyordu. Binlerce yeşeren fidan, 17 yıllık emek, gelecek nesillere aktarılacak hazine. Bu şehirde yaşayan ve sorumluluk sahibi olan birisi olarak sormak istiyorum. Bu arazinin, ARGE çalışması yapılan fidanlık ve fidanların durumu ne olacak?” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim