Son zamanlarda Bolu halkının alışık olmadığı bir şekilde hırsızlık olayları artmıştı. Emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonlara rağmen dün gece hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Abant Spor işletmecisi Ümit Yıldırım’ın bisikleti mağaza deposundan çalındı. Yıldırım önemli olanın çalınan malın değeri değil, Bolu şehrindeki vatandaşların güvende olması olduğunu vurguladı.

Son zamanlarda Bolu halkını huzursuz eden hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Dün gece Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen olayda Abant Spor sahibi Yıldırım’ın bisikleti çalındı. Olayı emniyet güçlerine bildirdiğini söyleyen Yıldırım, Bolu halkını dikkatli olmaya davet etti.

Dün gece saat 23.00 civarlarında, Bahçelievler Mahallesi, Çiğdem Sokak, Sedef Apartmanı’nda bulunan Abant Spor mağazasının deposundan işletmeci Yıldırım’ın Kron marka bisikleti çalındı.

“Dün akşam saat 18.30 sularında bisikletimle dışarıda dolaştıktan sonra depoma gelip kilitleyip koymuştum. Sabah tekrar dükkanımı açmaya geldiğimde, bisikleti tekrar dükkana çıkarmak için baktığımda bisikletin yerinde olmadığını fark ettim.”

İlk başta arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını düşünen Yıldırım, sonrasında hırsızlık olduğunu fark ettiğini ve emniyet güçlerine haber verdiğini belirtti.

“İlk önce arkadaşlarımın şaka yaptığını düşündüm sonradan baktığım zaman kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızlık olduğunu fark ettim ve gerekli yerlere işlemlerin başlaması için başvurdum.”

Bolu’da artan hırsızlık olaylarına dikkat çeken Yıldırım, önemli olanın çalınan malın değerinin değil Bolu halkının güvende olması olduğunu belirtip, tüm Boluluları dikkatli olmaya davet etti.

“Bolu’da son zamanlarda hırsızlık furyasının çoğaldığını söylediler önemli olan bisiklet veyahutta çalınan malın büyüklüğü değil Bolulu hemşehrilerimizin güvenliği açısından böyle bir başvuru yapma gereği duydum. Çünkü ben yıllardır Bolu’da yaşayan birisiyim ve bu tür hırsızlıklara alışık değilim, hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Tüm hemşehrilerimizin dikkatli olmasını istiyorum.”

Editör: TE Bilisim