Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarakYakın bir dostluğumuz var. İnşallah bu ilişkimizden de Bolu kazanacak diyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağanüstü Toplantısı’nda İBB Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu ve Türkiye’nin seçim gündemine dair konuştu. Özcan, Türkiye’nin önünde 4 yıl 3 kadar bir süre seçim olmadığına dikkat çekerek ilerleyen dönemde ülkemiz adına olumlu bir süreç yaşanması temennisinde bulundu.

“SEÇİMLERDE CİDDİ BİR RAHATLAMA OLDU”

Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağanüstü Toplantısı’nın sonunda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu bizim yakın arkadaşımız, dostumuz. Ben milletvekili seçildiğimde Beylikdüzü’nde İmamoğlu ilçe başkanı idi. Milletvekilliğimiz döneminde Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu. Yakın dostluğumuz var inşallah bu ilişkimizden de Bolu kazanacak diye düşünüyorum. Artık temenni ediyorum Türkiye’nin önünde herkes rolünü iyi oynayabilirse Türkiye’nin önünde 4 yıl 3 ay gibi uzun seçimsiz bir dönem var. İnşallah bu süreci güzel götürürüz. Çünkü ekonomik krizden hızlı bir şekilde çıkarız. Hem belediyemiz hem de ülkemiz için olumlu bir süreç gerçekleşir. Ben Türkiye’de bu seçimler ile birlikte ciddi bir rahatlama olduğu kanaatindeyim. Artık herkes sandığa gitmekten yoruldu” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim